Vliegtickets Tauranga

OceaniĆ« » Nieuw-Zeeland » Tauranga

Nieuw-Zeeland

Tauranga

Bezienswaardigheden in Tauranga


Mount Maunganui is de beschermer van de haven en is ook de naam van een drukke voorstad van Tauranga. Dit stadje, gelegen in het gebied van "Bay of Plenty" gelegen, is populair bij watersporters.Voor de surfers is het lokale strand een populaire vakantiebestemming.

Een aantal kilometers buiten Tauranga ligt de streek Te Puke. Deze streek is wereldberoemd vanwege het telen van kiwi-fruit. Een paar kilometers voorbij het dorp zal U een enorme Kiwi plantage zien aan uw linkerkant. Hier kunt u terecht voor een rondleiding en het proeven van de originele groene kiwi, de kiwi gold en de nieuwe baby kiwi alsook van verscheidene fruitwijnen en likeuren.

Kuirua Park is een vulkanisch gebied met een groot aantal kokende modderpoelen en stoomgaten. Hier kunt u prachtig tussen de warmwaterbronnen en geisers.
Ohinemutu is een traditioneel Maori dorp. Het loont de moeite om even binnen te wippen in het kerkje en de Marae, de ontmoetingsplaats voor de Maori, aan de overkant van het kleine pleintje. Regelmatig worden hier traditionele Maori voorstellingen gegeven.


 

Vliegtickets Tauranga


Voor de goedkoopste vliegtickets naar Tauranga kunt u een bezoek brengen aan de site van het World Ticket Center. Tauranga is een havenplaats op het Noordereiland van Nieuw Zeeland, redelijk in de buurt van Auckland. Tauranga in Maori betekent "beschutte ankerplaats". De haven wordt gebruikt als aanlegplaats voor grote cruise-schepen en om enorme containerschepen te laden met diverse Nieuwzeelandse export produkten zoals kiwifruit, hout en lamsvlees. In het stadje zelf is niet veel te beleven. Het is meer een uitvalsbasis voor de vele tochten die door de prachtige natuur in de omgeving worden ondernomen.

Tickets bij het World Ticket Center zijn zo goedkoop omdat wij de concurrentie nauwlettend in de gaten houden. Via het makkelijke reserveringssysteem kunt u gemakkelijk de goedkoopste vluchten bekijken en de beste reistijden die bij u passen gelijk boeken.

World Ticket Center


Kom langs in het reisbureau van het World Ticket Center en laat u alles vertellen over de goedkoopste vliegreizen naar Nieuw Zeeland. U kunt ook via de site de laagste tarieven zien en gelijk boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00