Vliegtickets Wichita

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Wichita

Verenigde Staten

Wichita

Bezienswaardigheden in Wichita


In de stad zijn diverse kunstgaleries, musea, sport faciliteiten, grote winkelcentra en eetgelegenheden te vinden. In het centrum zijn diverse restaurants, winkels en musea. Uitgaan kun je er ook prima. Deze stad bied muziek, dans en entertainment.

Het Kauffman museum laat u het leven op de prairie zien. Met de Flint Hills Overlamd Wagon Trips maakt u huifkar tochten door het gebied. In het Museum of World Treasures ervaart u een reis door tijd in één van de mooiste musea in Amerika. Hier vind u fosielen van dinosaurussen, Egyptische Koninklijke mummies en diverse voorwerpen uit de prehistorische tijd.
Exploration Place is een groot amusementspark. Hier vind je het Cyber theater, het WaterWay café, midgetgolf banen en een park waar een dierentuin en een speeltuin kunt u wandelingen maken, kano varen op de Arkansas Rivier of gewoon heerlijk ontspannen en picknicken.

De Great Plains is een grote prairie vlakbij de stad. In het gebied groeien diverse planten en leven een aantal dieren die zich aangepast hebben aan dit droge gebied. Dit gebied heeft een geïsoleerde ligging waardoor er unieke plantensoorten te vinden zijn.


 

Vliegtickets Wichita, ks


World Ticket Center biedt u goedkope vliegtickets Wichita. Wichita staat is bekend als de luchtvaartstad van Amerika. Deze stad gelegen in de staat Kansas is het centrum van de vliegtuig ontwikkeling. Wichita is jongsleden benoemd als een van de top 10 steden van de VS om in te leven. In en rond de stad zijn zes belangrijke vliegtuigbouw ondernemingen gevestigd en kun je de Mcconnell Air Force Base vinden.

Bij World Ticket Center boekt u makkelijk en snel uw vliegticket naar Wichita. Wij vergelijken de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Kies het vliegticket die het beste bij u past.

World Ticket Center


World Ticket Center is gespecialiseerd in voordelige tickets naar wereldwijde bestemmingen. Wij adviseren u graag over de mogelijke vliegtickets naar Wichita. Kom langs in ons reisbureau, neem contact op met onze specialisten of boek zelf online.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00