Vliegtickets Syracuse

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Syracuse

Verenigde Staten

Syracuse

Bezienswaardigheden in Syracuse


De Niagara Falls is een van de beroemdste watervallen ter wereld. De Niagara Falls zijn een van die natuurfenomenen die Amerika maken tot wat het is en die u tijdens een verblijf in Syracuse zeker moet aandoen.

De Adirondack Mountains is een prachtig ruig berggebied waar veel natuur te vinden is. De gemiddelde hoogte van dit gebergte is hoger dan van de nabij gelegen Laurentian Highlands. De hoogste top van de Adirondack Mountains is de Mount Marcy
De Catskill Mountains vormen het oostelijke deel van het Appalachian Plateau. Het is een bergachtig gebied met smalle dalen en steile hellingen dat hier en daar hoogten van 1200m bereikt met Slide Mountain als hoogste punt.

De Lowland Region in het oosten en zuiden van New York bestaat uit een aantal laagvlakten en rivierdalen. Het langgerekte Long Island, waarvan de westpunt met bruggen en tunnels aansluit op de oostkant van New York City is circa 190 km lang en heeft een breedte van 19 tot 32 km. Tussen New York City en het circa 300 km noordelijker gelegen Lake George strekt de bijzonder smalle Hudson Valley uit, met plaatsen als Poughkeepsie, Kingston, Albany en Saratoga Falls. Een andere smalle laagvlakte, de Mohawk River Valley doorsnijdt van west naar oost het hart van de staat.

 

Vliegtickets Syracuse, ny


Goedkope vliegtickets Syracuse boekt u bij World Ticket Center. Syracuse is een industriestad gelegen in de staat New York vlakbij de grens naar Canada. In de stad zelf is niet veel te beleven. De meeste mensen gebruiken de stad als uitvalsbasis voor tochten in de omgeving en dan met name naar de wereldberoemde watervallen van Niagara Falls.

World Ticket Center geeft een overzicht van goedkope vliegtickets naar Syracuse. De prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken wij zodat we u de meest goedkope vliegtickets kunnen aanbieden. Makkelijk online boeken is mogelijk.

World Ticket Center


World Ticket Center vergelijkt de prijzen van verschillende vliegtickets naar Syracuse. U kunt online uw ticket boeken en makkelijk variëren met nabijgelegen data.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00