Vliegtickets Saint Louis

Noord-Amerika » Verenigde Staten » St. Louis

Verenigde Staten

St. Louis

Bezienswaardigheden in Saint Louis


De grootste trekpleister van de stad is de Gateway Arch. Er zijn ook een aantal interessante musea waaronder het Museum of Westward Expansion, St. Louis Art Museum en het St. Louis Science Centre. Naast deze attracties zijn de kathedraal van St. Louis en de toren van de Anheuser-Busch-brouwerij de moeite waard om te bezoeken.

De stad biedt veel vermaak voor het hele gezin. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de dierentuin en het magische huis, terwijl anderen zich kunnen ontspannen in Forest Park, waar bijna een eeuw geleden de wereldtentoonstelling plaatsvond.

De St. Louis de St. Louis Cardinals is het bekende honkbalteam in de stad. In 2005 stonden zij nog in de finale van de Major League Baseball. St. Louis telt vele musea waaronder het bekende St. Louis staat erom bekend dat attracties, bezienswaardigheden te betalen zijn. De stad houdt de drempel laag voor ontspanning en culturele activiteiten.

 

Vliegtickets Saint Louis, mo


Boek uw vliegtickets naar Saint Louis, de muziekstad van de Verenigde Staten. St. Louis, gelegen in de staat Missouri is het centrum van de Rythm & blues" muziek. Het uitgaansleven in St. Louis staat ook in het teken van deze muziek. In de kroegen en live bars in en rondom de stad kun je dit zelf beleven. In de Soulard omgeving vind je diverse bluesclubs. Houd je van blues, dan is St. Louis de plek! Houd je meer van andere muziek, dan is de Laclede's Landing de buurt waar veel discotheken en clubs gevestigd zijn. Daarnaast telt St. Louis jaarlijks diverse festivals met bands van over de gehele wereld.

Met World Ticket Center vliegt u voordelig naar Saint Louis. Wij hebben al jaren ervaring met het boeken van goedkope tickets naar Amerika. Vergelijk online de prijzen van verschillende vliegtickets om zo goedkoop mogelijk te vliegen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft ervaren specialisten in dienst die u vakkundig helpen bij het boeken van uw vliegticket naar St. Louis. Online zoekt en boekt u gemakkelijk. Als u hulp nodig heeft bij het boeken van uw vliegtickets mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 28 jun - sun 14 jul

€ 767

BOEK DEZE VLUCHT
St. Louis

Algemene Beoordeling

8.6

Levende stad en waard om een bezoekje te brengen.

Saint Louis ligt natuurlijk in het Midwesten en is daarom ook moeilijk te vergelijken met California. Het is anders, maar heeft ook zijn eigen leuke kenmerken. Er is genoeg te doen rondom Saint Louis, maar ook het centrum is niet een vervelende plaats. Mensen zijn erg vriendelijk en er zijn genoeg gezellige plekjes om wat te drinken. Er is zelf een Amsterdam Restaurant waar de voetbal wedstrijden van de Eredivisie gevolgd kunnen worden. Kortom, dit is een geweldige stad voor jong en oud.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00