Vliegtickets Richmond

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Richmond

Verenigde Staten

Richmond

Bezienswaardigheden in Richmond


Dit museum heeft een gevarieerde collectie van originele kunst uit de hele wereld. Of het nu gaat om het schilder, beeldhouw, of handwerk kunst, het is er te vinden. Het museum heeft geregeld exposities en breidden regelmatig hun collectie uit.

Sinds de opening in 1984, dient deze tuin als studiecentrum van planten. Het bestaat uit vele verschillende tuinen, vijvers, theehuis, en er is ook een tuincafe en bibliotheek. Het is zowel leuk voor kinderen als voor volwassenen. Groepen zijn er welkom en er worden rondleidingen georganiseerd.

Meer weten over de Burgeroorlog uit de Amerikaanse geschiedenis? Het Civil war center is een nationaal monument gelegen aan de oevers van de James River. Diverse exposities vertellen het verhaal van de oorlog tussen Noord en Zuid vanuit drie perspectieven. Uit perspectief van de Unie, de confederatie en die van de Afro Amerikanen.
Maak eens een rondvaart door de canals van deze stad. Zo krijg je een prima kijk hoe de stad is gebouwd en wat er te beleven is. In een klein uurtje vaar je langs de kades van de stad en voer je onder bruggen door.

 

Richmond, va


Een vliegticket naar Richmond wordt bij World Ticket Center gegarandeerd aangeboden voor het laagst mogelijke tarief. Richmond is de grootste stad van de staat Virginia aan de oostkust van de Verenigde Staten. Richmond is bekend als de hoofdstad van de federatie. Hier wordt de Amerikaanse geschiedenis bewaard. Richmond is vol met historische bezienswaardigheden en attracties. Boek uw goedkope ticket nu bij World Ticket Center.

World Ticket Center biedt u de goedkoopste vliegtickets naar deze stad. Wij vergelijken voor u de prijzen van alle luchtmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd de voordeligste vliegreis aanbieden. De mogelijkheden voor uw vlucht naar Virginia kunt u bekijken op onze website. Daar vindt u direct de tarieven en beschikbaarheid. Boek snel, gemakkelijk en voordelig uw vliegticket naar Richmond in ons online reserveringssysteem.


World Ticket Center

World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen over de gehele wereld. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u graag helpen bij het boeken van een goedkoop en voordelig vliegticket naar Richmond. Of boek uw goedkope vliegreis gemakkelijk, eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem op de website.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 05 jul - tue 09 jul

€ 1258

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00