Vliegtickets Raleigh

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Raleigh

Verenigde Staten

Raleigh

Bezienswaardigheden in Raleigh


Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in Raleigh. Het Executive Mansion is sinds 1890 het huis van de gouverneur van North Carolina. Dit huis is gebouwd van klei, zandsteen en marmer en is een hommage aan de aarde waaruit de drie materialen uit zijn opgebouwd. Het Capitol gebouw, daterend uit 1840 is gebouwd in oude Griekse stijl. Dit gebouw is de moeite waard om te bezoeken. Moore Square Park staat bekend vanwege de aanwezigheid van vele tabaksplanten. Voor een sigaartje kun je hier terecht.
De belangrijkste natuurgebieden in North Carolina zijn The Outer Banks met Cape Lookout en Cape Hatteras National Seashores. Dit is een grote zandbank voor de kust van North Carolina. In het westen ligt North Carolina dicht tegen de Appalachian Mountains en biedt gemakkelijk toegang tot Shenadoah National Park en Great Smoky Mountain National Park.

Historische bezienswaardigheden zijn onder andere Fort Raleigh op Roanoke Island, de eerste Engelse nederzetting in Noord-Amerika, het Wright Brothers National Memorial bij Kitty Hawk en diverse locaties die herinneren aan de Vrijheidsoorlog en de Burgeroorlog.


 

Vliegtickets Raleigh/Durham, nc

Een goedkoop vliegticket naar Raleigh/Durham vindt u bij World Ticket Center. Bij World Ticket Center wordt een vliegticket voor de laagst mogelijke prijs geboekt. Boek uw vliegticket voordelig, snel een eenvoudig in ons online reserveringssysteem.

Raleigh en Durham liggen in de staat North Carolina. Ze zijn de grootste steden in een gebied dat bekend staat als één van de beste plaatsen in Amerika om te leven en te werken. Raleigh wordt ook wel "City of Oaks genoemd, vanwege de vele Oak (Eik) bomen. World Ticket Center biedt u voordelige vliegtickets naar deze mooie stad.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar de voordeligste tickets naar wereldwijde bestemmingen waaronder ook een goedkoop vliegticket naar Raleigh. In ons reisbureau zitten 20 gespecialiseerde adviseurs voor u klaar die voor u de beste mogelijkheden voor een vliegticket naar Raleighi uitzoeken.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 13 jul - tue 13 aug

€ 1091

BOEK DEZE VLUCHT
Raleigh

Algemene Beoordeling

Raleigh is een heel grote stad, maar voor ons een

Voor ons was Raleigh een tussenstop en zijn we per auto verder gereist naar Pinehurst. De heenreis was prima. Terug hebben we helaas allebei achter elkaar gezeten op een middelste stoel van 3. Mijn man heeft zeer lange benen, dus dat was niet erg prettig. Jammer, dat men bij het boeken daar niet direct rekening mee houdt. We hadden het van te voren wel aangegeven.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00