Vliegtickets Milwaukee

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Milwaukee

Verenigde Staten

Milwaukee

Bezienswaardigheden in Milwaukee


Milwaukee heeft een groot internationaal bekend kunstmuseum, het Milwaukee Art Museum, ontworpen door de architect Santiago Calatrava. Hiernaast zijn er nog een aantal kleinere musea en bezienswaardigheden, allemaal in downtown.

De staat Wisconsin zelf beschikt over een prachtige kustlijn langs Lake Superior. Hier ligt het Apostle Islands National Lakeshore, een prachtig natuurgebied met vele eilandjes. Vele vuurtorens op de diverse eilandjes domineren het uitzicht. In het noorden van Wisconsin ligt Northwoods, een groot natuurgebied met diepe bossen, wilde rivieren en gletsjermeren waarin het goed recreëren is.

In Green Bay vind je het National Railroad Museum waar een aantal van de meest beroemde Amerikaanse locomotieven zijn bewaard, waaronder de alom bekende Big Boy 4017. Hier beleefd u de geschiedenis van de Amerikaanse stoomlocomotief.


 

Vliegtickets Milwaukee, wi


Naar Milwaukee vliegen tegen een lage prijs? Boek dan uw vliegticket bij World Ticket Center. Milwaukee is gelegen in de staat Wisconsin. De stad bevindt zich aan de westkust van het Michiganmeer, een van de grote meren die de oostelijke delen van de VS en Canada van elkaar scheiden. Milwaukee is de grootste stad van Wisconsin en een van de belangrijkste industrie centra van het land. Ook als havenstad is Milwaukee van grote betekenis. De stad werd gesticht in 1839 door samenvoeging van enkele nederzettingen die hier sinds het begin van de 19de eeuw waren ontstaan. Verder is de stad bekend vanwege de vele bierbrouwerijen die hier zijn gevestigd.

Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en zoeken voor u altijd het goedkoopst mogelijke ticket. Vliegtarieven zijn afhankelijk van periode en klasse. Boek daarom zo vroeg mogelijk uw ticket naar Milwaukee om te profiteren van de laagste prijzen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft jarenlange ervaring op het gebied van vliegreizen. Tickets naar Amerikaanse steden als Milwaukee worden goedkoop aangeboden. Wij bieden de mogelijkheid om online te boeken. Uiteraard informeren onze specialisten u ook graag.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00