Vliegtickets Louisville

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Louisville

Verenigde Staten

Louisville

Bezienswaardigheden in Louisville


Naast shoppen en uitgaan zijn er in en rond de stad veel bezienswaardigheden. Wie het Louisville Slugger Museum bezoekt ziet in de verte al de gigantische honkbalknuppel die huizenhoog boven het gebouw uitsteekt. In dit museum vind je alles over honkbal.
Het Six Flags Kentucky Kingdom pretpark is een gigantisch park waar enorm veel attracties te vinden zijn. Zo zijn er diverse achtbanen te vinden is er een wildwaterbaan en is er een groot waterparadijs.
De Louisville Zoo herbergt meer dan 100 verschillende dieren. Zo vind men hier vele exotische vogels en diverse katachtigen. Ook dieren die in Noord Amerika leven komen hier voor.

Wie van paardenrennen houdt kan zijn hart ophalen in Louisville. De belangrijkste races van het jaar zijn Bluegrass Stakes en de Kentucky Derby, die worden gehouden op de Churchill Downs.

De glooiende heuvels, met het lichtblauwkleurige gras waaraan de staat zijn bijnaam "Bluegrass State" te danken heeft zijn bevolkt door duizenden paarden. De uitgestrekte landerijen vormen de kweekvijver van vele paarden. Je ziet ze overal terug in het landschap.

Mammoth Cave is een labyrint van met elkaar in verbinding staande grotten en doorgangen. Zo'n 600 kilometer is in kaart gebracht. De grotten zijn daarmee het langste en best doorzochte grottenstelsel ter wereld. Er worden nog steeds nieuwe ruimtes ontdekt, men verwacht dat de totale lengte van alle grotten en gangen uiteindelijk op kan gaan lopen tot zo'n 1600 kilometer.


 

Vliegtickets Louisville, ky


Boek uw vliegtickets naar Louisville, de hoofdstad van de staat Kentucky. Louisville, gelegen in de staat Kentucky, is een stad met vele musea, concertzalen en theaters. De stad is enorm populair onder de Amerikanen zelf vanwege de vele culturele activiteiten.

Met World Ticket Center vliegt u voordelig naar Louisville, Kentucky. Wij hebben al jaren ervaring met het boeken van goedkope tickets naar deze stad. Vergelijk online de prijzen van verschillende vliegtickets om zo goedkoop mogelijk te vliegen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft ervaren specialisten in dienst die u vakkundig helpen bij het boeken van uw vliegticket naar Louisville. Online zoekt en boekt u gemakkelijk. Als u hulp nodig heeft bij het boeken van uw vliegtickets mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 28 jul - sun 18 aug

€ 1243

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00