Vliegtickets Kona

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Kona (Island of Hawaii)

Verenigde Staten

Kona (Island of Hawaii)

Bezienswaardigheden in Kona


Het Hawaï Volcanoes National Park is gekend om de voortdurende vulkanische activiteit sinds de laatste uitbarsting van 1983. In dit immense natuurgebied, komt u zeldzame dier- en plantensoorten tegen, temidden van kraters, lavarotsen.

De Kona Coffee Living History Farm is een plantage waar momenteel nog steeds koffie en macadamia noten geteeld worden. Gidsen in historische klederdracht brengen hier de geschiedenis van de koffielandbouw tot leven.

De noordwestzijde van "Big Island" wordt de Kohala kust genoemd. Bij Hapuna en Waikoloa vindt u de beste stranden van het eiland. Meer landinwaarts liggen schilderachtige dorpjes en gigantische plantages en ranges. Hier kunt u Hawaïaanse cowboys aan de slag zien, regelmatig worden er rodeo's georganiseerd.


 

Vliegtickets Kona, hi


Het World Ticket Center heeft de goedkoopste vliegtickets naar Kona op Hawaï voor u. Kona is de populairste bestemming op het Big Island. Gelegen aan de noodwestzijde van "Big Island" vindt je de beste stranden. Bij Kona ligt ook de luchthaven op het grootste eiland van de Hawaï eilanden. Vanaf de zeebodem gemeten, ruim 6000 meter onder zeeniveau, vormt het eiland de hoogste berg op aarde. Op de bijna 4600 meter hoge Mauna Kea ligt eeuwige sneeuw en kan in de winter zelfs worden geskied. Bijzonder zijn ook de tegenstelling in het klimaat van woestijn, lava stromen, tropische regenbossen, stranden en sneeuw op de pieken van de vulkanen.

Op de website van het World Ticket Center kunt u gemakkelijk uw vliegtickets boeken en ziet u gelijk de laagste prijzen per vliegticket naar Kona.

World Ticket Center


Vliegtickets naar Kona boekt u voor het laagste tarief bij het World Ticket Center. Prijzen van de concurrentie worden sterk in de gaten gehouden om altijd te goedkoopste te zijn. Via het eenvoudige reserveringsysteem is het zeer gemakkelijk om uw vliegtickets naar Hawaï te boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Kona (Island of Hawaii)

Algemene Beoordeling

8.8

Veelomvattend eiland.

Van 13 klimaatsoorten ter wereld zijn er 11 aanwezig op het eiland, veel te doen (snorkelen, surfen, kajakken, wandelen bij vulkanen, etc) en bekijken. Vooral mooi wanneer je van natuur houdt. Mensen op het eiland zijn erg vriendelijk en er heerst een relaxte sfeer.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00