Vliegtickets Knoxville

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Knoxville

Verenigde Staten

Knoxville

Bezienswaardigheden in Knoxville


In Knoxville zelf staat het Mabry Hazen House. Tijdens de Burgeroorlog diende het Mabry-Hazen House in Knoxville als hoofdkwartier voor zowel het geconfedereerde leger als het leger van de Unie. U kunt vandaag de dag nog een bezoek brengen aan het huis en andere historische huizen in deze stad in het oosten van Tennessee. Andere bezienswaardigheden in Knoxville zijn musea, een dierentuin en World's Fair Park, locatie van de Wereldtentoonstelling van 1982. Om Knoxville vanaf het water te bekijken, maakt u een ontspannen tochtje op een boot over de rivier Tennessee.

35 mijl ten zuidoosten van Knoxville vind je Dollywood. Hoewel vernoemd naar en beheerd door de legendarische country-ster Dolly Parton is dit een pretpark voor de hele familie gericht op country & western. Hier kunt u lasso werpen, rodeo rijden en in diverse attracties zoals een grote achtbaan.

De Great Smokey Mountains is een natuurpark op de grens tussen Tennessee en North Carolina. Het is het meest bezochte park van de Verenigde Staten. De Great Smokey Mountains staat bekend om zijn prachtige en gevarieerde natuur. De verscheidenheid aan dieren en planten is immens: van zwarte beren tot salamanders, van oerbos tot wilde lentebloemen. U kunt de natuur en ook de vroege historie van het park en zijn leven bezichtigen en ontdekken te voet, per fiets of per auto.

Ruby Falls is een prachtige waterval gelegen in grotten vlakbij Chattanooga. De grotten zijn ontdekt door Leo Lambert die de watervallen in de grot heeft vernoemd naar zijn vrouw Ruby. Via een stenen trap achter de waterval kunt u boven op de grot klimmen. Hier heeft u een prachtig uitzicht over Chattanooga. Verder de berg op kunt u naar Rock city. Dit is een tuin met veel stenen.


 

Vliegtickets Knoxville, tn


World Ticket Center biedt u de meest voordelige vliegtickets naar Knoxville. Knoxville is een leuke stad gelegen in het Oosten van Tennessee. De stad telt 200.000 inwoners. In de stad zelf is niet veel te beleven, maar in de omgeving des te meer. Het is een prima uitvalsbasis naar alle bezienswaardigheden in de staat Tennessee dat bekend is vanwege de Jazzmuziek.

Boek bij World Ticket Center een goedkoop vliegticket naar Knoxville. Wij vergelijken de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Kies het vliegticket naar Tennessee die het beste bij u past.

World Ticket Center


World Ticket Center assisteert u bij het kiezen van een vliegticket. Knoxville is een kleurrijke bestemming. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het kiezen van uw tickets naar Tennessee. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00