Vliegtickets Kansas City

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Kansas City

Verenigde Staten

Kansas City

Bezienswaardigheden in Kansas City


Het Arabia Steamboat museum is interessant om eens heen te gaan. Naast de vele voorwerpen vind je hier de in 1856, in de Mississippi gezonken, stoomboot de Arabia. Ook kun je een bezoek brengen aan het Hallmark Visitors Center. Hier vind je diverse ansichtkaarten uit de oudheid en de leukste uit het heden. Ook is een bezoek aan het Toy and Miniatures Museum, waar je de geschiedenis vanspeelgoed te zien krijgt de moeite waard. De motorliefhebbers onder ons kunnen een bezoek brengen aan de Harley Davidson fabriek. Hier kun je uitgebreide toer ondernemen zodat je alle ins en outs van deze legendarische motoren te weten komt.

Met het hele gezin kun je een bezoek aan het pretpark Worlds of Fun brengen. Hier vind je diverse achtbanen, Camp Snoopy voor de kleine kids en waterattracties.

Het uitgaansleven van Kansas City is dynamisch. De bekendste muziek in de stad is de jazz, je komt deze dan ook overal tegen. Vele kroegen door de gehele stad brengen live jazz muziek ten gehore. Vanzelfsprekend kun je er ook terecht voor een avond stappen in één van de vele clubs. Daarnaast staat de stad bekend zijn goede stand up comedian clubs.


 

Vliegtickets Kansas City

Goedkope vliegtickets naar Kansas City boekt u bij World Ticket Center. Kansas City is een grote aantrekkelijke stad in de staat Missouri en telt 140.000 inwoners. De plaats kenmerkt zich door een aantal parken en aantrekkelijke bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je voorkeur nu uitgaat naar musea, theater of een dagje naar een pretpark, Kansas is een uitstekende keuze voor een verblijf.

Door alle maatschappijen met elkaar te vergelijken, kunnen wij u de goedkoopste vliegtickets naar Kansas bieden. U kunt deze vergelijking ook zelf maken op onze website. Aan de hand van uw zoekopdracht verschijnt een overzicht van alle mogelijke tickets naar Kansas City.

World Ticket Center

De specialisten van World Ticket Center kunnen de goedkoopst mogelijke vliegtickets voor u boeken naar bestemmingen over de hele wereld. Voor het beste advies over vliegticket Kansas City neemt u contact op met onze Amerika specialisten. Bij World Ticket Center kunt u ook gemakkelijk online boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Kansas City

Algemene Beoordeling

8

klein vliegtuigje!

De vlucht van New York werd niet uitgevoerd door KLM, maar door Delta.. Heel klein toestel (fokker 100) maar verder prima. Alleen de toeslag voor de extra koffers was 2x hoger dan via KLM. De vlucht uitgevoerd door KLM was heen en terug geweldig goed. Jammer dat businessclass zoveel duurder is.... De goedkope aanbieding voor upgrade vonden we een geweldige service!!!

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00