Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Hotels Kalamazoo

Hotels in Kalamazoo

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Uw Kalamazoo hotel boekt u bij World Ticket Center


Op vakantie overnachten in een hotel dat aan al uw wensen voldoet, dat willen we toch allemaal. Voor elke wens heeft World Ticket Center een geschikt Kalamazoo hotel in haar hoteloverzicht, ongeacht uw budget. De basis van een geslaagde vakantie is tenslotte overnachten in een goed hotel. Kalamazoo bezit talrijke hotels die aan al uw wensen voldoen en wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Bekijk online ons Kalamazoo hoteloverzicht of laat u adviseren door een van onze reisdeskundigen.Tophotels in topsteden boekt u bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center boekt u snel en gemakkelijk het hotel dat perfect bij u en uw reisbestemming past. Via ons eenvoudige en zeer klantvriendelijke reserveringssysteem zoekt en boekt u een hotel naar keuze. U voert bijvoorbeeld de bestemming in en de periode van uw verblijf en een compleet overzicht hotels wordt in uw scherm getoond. Ook als u al een specifiek hotel in gedachten heeft, kunt u terecht bij World Ticket Center, want de functie zoeken op hotelnaam is ook verwerkt in ons online reserveringssysteem.

Verblijven in een hotel is een fijne bijkomstigheid bij het reizen en de mogelijkheden zijn zeer divers. Voor zowel een zakelijke reis als een heerlijke last minute of all-inclusive vakantie biedt World Ticket Center perfecte hotels. U bepaalt zelf of dit een luxe soort is of juist een fijn knus en eenvoudig hotel, voor elk budget zijn er prima hotels te vinden. Ook onze medewerkers kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Geef aan waar u naar op zoek bent, onze reisdeskundigen staan u graag te woord. U kunt hen bereiken per telefoon, per e-mail of aan de balie als u ons karakteristieke pand bezoekt in hartje Amsterdam.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigde staten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00