Vliegtickets Indianapolis

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Indianapolis

Verenigde Staten

Indianapolis

Bezienswaardigheden in Indianapolis


In dit gebied kwam in het begin van de vorige eeuw de auto-industrie in ontwikkeling. Met meer dan 60 autofabrikanten voorzagen fabrikanten de wereld van het auto's. In deze stad vind ook één van de grootste race-evenementen ter wereld plaats. Ider jaar, in mei is de Indy500 race, als u hier eens getuige van wilt zijn zult u er vroeg bij moeten zijn en een jaar van te voren tickets moeten bestellen.

Naast deze race heeft de stad voldoende te bieden, zoals het Conner Prairie openlucht museum. Dit museum laat het leven in Indiana zien gedurende de negentiende eeuw. Indiana was toen nog een gebied wat geheel bestond uit de landbouw. Je ziet hier hoe boerenbruiloften werden gehouden en het dagelijkse leven op de boerderij. Het Children's Museum of Indianapolis wordt het beste kindermuseum in Amerika genoemd en biedt vijf verdiepingen met tentoonstellingen en activiteiten. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen.

Naast de Indy race trekt de stad ook veel bezoekers door andere evenementen: het Indiana State Fair en de Indy Jazz Festival. Verder trekken ook de plaatselijke dierentuin en het historische monument Indiana State House jaarlijks veel bezoekers. De stad fungeert tevens als regionaal zakencentrum waarmee nog meer inkomsten gegenereerd worden.


 

Vliegtickets Indianapolis


Zoekt u een goedkoop vliegticket voor Indianapolis? Bij World Ticket Center kunt u voordelige tickets boeken. De vlucht brengt u vervolgens naar deze stad die de bakermat is van de auto industrie. Indianapolis is de hoofdstad van de staat Indiana. De staat werd zo genoemd door de Franse kolonisten, omdat hier veel van de oorspronkelijk bewoners gevestigd waren.

World Ticket Center biedt u lage vliegtarieven naar Indianapolis. Wij vergelijken prijzen van vele luchtvaartmaatschappijen, zodat we u de laagste prijs kunnen aanbieden. Maakt u een keuze uit de vluchten in ons online zoeksysteem en boek uw vliegticket naar Indiana bij World Ticket Center. U kunt uw boeking combineren met autohuur en een hotel op locatie.

World Ticket Center

World Ticket Center verzorgt al meer dan 20 jaar vliegreizen op maat. Bij World Ticket Center kunt u online tickets boeken naar Amerikaanse steden zoals Indianapolis.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 25 jul - mon 29 jul

€ 975

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00