Vliegtickets Fort Myers

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Fort Myers

Verenigde Staten

Fort Myers

Bezienswaardigheden in Fort Myers


De bekendste inwoner van Fort Myers is zonder twijfel Thomas Edison. Hij verbleef hier vooral swinters in zijn residentie, die vandaag een belangrijke bezienswaardigheid is. Niet ver van Fort Myers ligt Fort Myers Beach, een langgerekt eiland voor de kust, te bereiken via een lange brug. Op Fort Myers Beach kun je gezellig kuieren op de pier of langs de winkeltjes en restaurantjes wandelen.

Ook een bezoek aan het subtropische paradijsje Sanibel Island is zeker de moeite waard. Het subtropische klimaat, het koele briesje van de Golf van Mexico en de prachtige witte stranden maken uw verblijf tot een geweldige vakantie. Dit eiland is populair onder vogelliefhebbers. Het eiland is ideaal om per fiets te verkennen.
In Fort Myers bevindt zich ook de Shell Factory: een ware ‘schelpensupermarkt' met een ongelooflijke verzameling schelpen. Shoppen kun je hier prima. Populair is de Edison Mall gaan met meer dan 130 winkels waar u voordelige kunt winkelen! Een leuk uitstapje is het Calusa Nature Center and Planetarium om alles over de natuurlijke historie van Florida te leren.

Everglades National Park is de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het hele park is 6593 km² groot en wordt ook wel eens de ‘River of Grass' (de grasrivier) genoemd. In dit natuurgebied leven veel zeldzame en met uitsterven bedreigde dieren als de Amerikaanse krokodil en de Florida-panter. Vaar op een ‘air boat' door dit gebied. Dit is een fantastische ervaring.


 

Vliegtickets Fort Myers


Bij World Ticket Center kunt u goedkope vliegtickets Fort Myers boeken. Online kunt u snel en makkelijk een ticket reserveren. Fort Meyers "The city of palms"is gelegen in Florida dicht tegen het natuurgebied De Everglades aan. De stad is ideaal om een zonvakantie te combineren met trips naar dit natuurgebied. Tevens heeft Fort Myers een leuk centrum met klein art winkels en prima restaurants. Deze plaats heeft ongerepte zandstranden en veel watersportmogelijkheden.

World Ticket Center vergelijkt de prijzen van vliegtickets naar Fort Myers, zodat u altijd een voordelige vlucht vindt. Boeken kan online of via één van onze ervaren adviseurs. We helpen u graag bij de organisatie van uw vakantie naar Florida.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt u de mogelijkheid om online uw vliegticket naar Fort Myers te boeken. Boek zo vroeg mogelijk uw ticket om verzekerd te zijn van een vlucht voor een zo laag mogelijk tarief.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 01 jul - sun 07 jul

€ 980

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00