Vliegtickets Fargo

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Fargo

Verenigde Staten

Fargo

Bezienswaardigheden in Fargo


In deze stad en streek zijn er vele verwijzingen met betrekking tot Lewis & Clark een legende die in de staat North Dakota afspeelde. Het zijn de bekendste ontdekkingsreizigers in Amerika. De historie over deze mannen mag u dus niet missen bij een bezoek aan Fargo en North Dakota.

Het Roosevelt Memorial park kreeg de status in 1978 maar was al voor deze tijd bekend onder deze naam. Het park beslaat een oppervlakte van 285 vierkante meter en is een wildernisgebied, wat ook bekend staat als The Badlands. In de Badlands worden versteende bomen en lagen bruinkool aangetroffen. Door vulkanische as die hier miljoenen jaren geleden neerdaalde, afkomstig van de westelijke helft van de Verenigde Staten, heeft het gesteente een blauwgrijze en/of grijze kleur.

Voor meer natuurschoon kunt u terecht bij de twee National Grasslands (Little Missouri National Grasslands en Sheyenne National Grasslands), waar u goed aan hiking kunt doen en het dierenleven kun aanschouwen. Ook kun je naar Sully's Hill National Game Preserve, dit is een natuurreservaat voor wilde dieren en vogels of een bezoek brengen aan een van de vier State Forests.
Er zijn ook diverse historische locaties die herinneren aan de Indianen die het gebied bewoonden, zoals Knife River Indian Villages National Historic Site en locaties die herinneren aan de pionierstijd, zoals Frontier Village en Bonanzaville USA.

 

 


 

Vliegtickets Fargo, nd


Wilt u op reis naar Fargo? Boek dan uw vliegtickets naar Dakota bij World Ticket Center en geniet van deze prachtige stad midden in de natuur. Fargo is de grootste stad in de staat North Dakota en heeft 74.000 inwoners Deze staat werd oorspronkelijk bevolkt door de wereldberoemde Indianenstam de Sioux die in menig Indianenfilm furore maakten. Naast vele verwijzingen naar Indianen heeft Fargo veel te bieden. Kunstliefhebbers, kinderen en honkbalfans zullen zich uitstekend vermaken in de plaatselijke musea. Ook heeft de stad een aantrekkelijke dierentuin waar vooral veel dieren voorkomen die in Noord-Amerika leven. Elanden, beren en bizons zijn hier onder andere te vinden.

World Ticket Center helpt u graag bij het boeken van uw tickets naar Fargo. Op onze website vindt u na uw zoekopdracht een overzicht van de beschikbare vluchten. Boek vroeg om goedkope vliegtickets naar Fargo te bemachtigen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft ruim 25 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn. Wij helpen u bij het boeken van voordelige tickets naar Fargo in De Verenigde Staten. Boek online of bezoek ons reisbureau in het centrum van Amsterdam.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 06 sep - wed 11 sep

€ 787

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00