Vliegtickets Cleveland

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Cleveland

Verenigde Staten

ClevelandCleveland is de 2e stad van de Staat Ohio, Columbus is de hoofdstad. Het is echter wel de grootste agglomeratie van de Staat. The Sixth City is haar bijnaam net zoals The Forest City, The Cleve, The Land, America's North Coast, The New American City en C-Town van toepassing zijn. Bezienswaardigheden en attracties in Cleveland zijn de Cleveland Botanische tuinen, de dierentuin van de stad, het kunstMuseum en de Rock & Roll Hall of Fame waar veel atributen van rocksterren te vinden zijn. Een stedentrip naar Cleveland Ohio kunt u het beste maken in het voor- en najaar. De luxe hotels bevinden zich veelal in het centrum of aan het meer. Goedkope accommodaties bevinden zich door de hele stad, maar zijn wel schaarser.

Cleveland is de grootste agglomeratie van Ohio, maar niet de hoofdstad, dat is Columbus. Bezienswaardigheden en attracties in Cleveland zijn de Botanical Gardens van de stad, Cleveland Metroparks Dierentuin, het Cleveland munstMuseum, de Quicken Loans Arena, de Rock & Roll Hall of Fame.

 

Cleveland, oh

Voor goedkope vliegtickets naar Cleveland boekt u bij World Ticket Center. Deze stad, gelegen in de staat Ohio in de Verenigde Staten is een bezoek waard. Cleveland ligt aan het Eriemeer, een van de grootste meren tussen de VS en Canada. De stad met als bijnaam Sixth City is trouwens niet de hoofdstad van de staat Ohio, dat is Columbus . In deze stad vindt u vele interessante bezienswaardigheden, musea en prachtige Botanische tuinen.

Bezienswaardigheden


Cleveland is zoals gezegd niet de grootste stad van Ohio, maar wel de grootste agglomeratie. Naast de bijnaam Sixth City zijn ook de namen The Forest City, The Cleve, The Land, America's North Coast, The New American City en C-Town van toepassing.
Bezienswaardigheden en attracties in Cleveland zijn de Cleveland Botanical Garden, Cleveland Metroparks Zoo, het Cleveland Museum of Art, de Quicken Loans Arena, de Rock & Roll Hall of Fame, Downtown en het Warehouse District.
U vliegt in circa 7,5 uur naar Cleveland, waar u landt op de Internationale luchthaven Hopkins dat direct naast de stad ligt. Voor vliegtickets geldt: hoe eerder u boekt, hoe goedkoper het ticket! Wij adviseren u daarom niet te lang te wachten met het maken van uw keuze, zodat u voor de laagst mogelijke prijs naar deze stad kunt vliegen! 


Vliegtickets

Bij WTC boekt u online de goedkoopste vliegtickets naar The Cleve. Op onze website vindt u alle vliegtarieven van vele luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk en boek het gewenste vliegticket eenvoudig online. Regelmatig vindt u op onze website speciale aanbiedingen van tickets. Een vliegreis naar deze stad bezorgt u een indrukwekkende stedentrip.

 

World Ticket Center

Al meer dan 25 jaar verzorgt WTC vliegreizen op maat. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u het goedkoopste vliegticket aanbieden. Boek daarom u ticket naar Ohio online of bij een van de specialisten van WTC!

 

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00