Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Cleveland

Auto huren in Cleveland

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Auto huren Cleveland, oh


Huur een auto in Cleveland, de 2e stad van Ohio in de Verenigde Staten. Deze stad biedt u volop cultuur en is tevens een belangrijk commercieel centrum tussen Amerika en Canada. Door de ligging tussen deze twee landen is The Sixth city zeer geschikt voor een gecombineerde stedenreis met bijvoorbeeld New York en Toronto. Per huurauto kunt u deze steden eenvoudig bezoeken.

World Ticket Center biedt een grote keuze aan huurauto's tegen lage prijzen. Voor alle wensen en elk budget is er een geschikte auto. Op onze website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden. Boek de huurauto naar wens in ons online reserveringssysteem. Regelmatig bieden wij goedkope aanbiedingen van autohuur in Ohio. Een auto is dé manier om de Verenigde Staten te zien. Deze veelzijdige stad mag zeker niet ontbreken tijdens uw reis!
De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar. Boek uw autohuur voor vertrek. Dan zetten wij de huurauto klaar op de luchthaven of een andere locatie in de stad. Uw reis kan direct beginnen!


World Ticket Center


World Ticket Center biedt autohuur in bijna 100 landen! Voor goedkope autohuur in Cleveland boekt u online of neemt u contact op met onze specialisten. Wij zijn bereikbaar per telefoon of email. Ook kunt u voor een persoonlijk gesprek ons reisbureau bezoeken.

 

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigde staten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00