Vliegtickets Cincinnati

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Cincinnati

Verenigde Staten

Cincinnati

Bezienswaardigheden in Cincinnati


Met name voor kinderen zijn er diverse attracties te vinden zoals Monkey Island, Gorilla World, Insect World en het nagemaakte regenwoud. Ook de Zoo van Cincinnati is een bezoekje waard omwille van de vele beschermde diersoorten.

Belangrijke musea zijn Cincinnati Art Museum, het Fire Museum, het Taft Museum en het Cincinnati Museum Center. In de stad wordt de Findkay markt georganiseerd. Dit is de oudste markt van Ohio. In 1852 werd deze markt voor het eerst opgezet. De markt is gevestigd bij de wijk Over-the-Rhine.

De stad kent relatief strenge winters en warme zomers. In de winter komt de gemiddelde tempratuur niet boven nul. In de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur ongeveer 25 graden Celsius.


 

Vliegtickets Cincinnati


Een vliegticket naar Cincinnati wordt bij World Ticket Center voor de laagst mogelijke prijs geboekt. Cincinatti ligt aan de Ohio rivier en heeft de personaliteit en charme van een oude stad. Het is één van de oudste steden van de Verenigde Staten, er wonen meer dan één miljoen mensen en het is een fantastische stad voor kinderen en dierenliefhebbers. Cincinnati werd voorheen gekenmerkt door zware industrie, o.a. zeepproductie. Vandaag de dag zie je hier een grote dienstverlenende sector en verschillende financiële instanties hebben hun hoofdkantoor in Cincinnati.

Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste vliegtickets naar Cincinnati. Wij vergelijken de prijzen van vele luchtvaartmaatschappijen, zodat wij u het goedkoopste aanbod kunnen doen. Boek uw vliegticket naar deze stad in Ohio eenvoudig en snel in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center

World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar voordelige vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Wij hebben vele specialisten die een vliegticket naar Cincinnati voor u kunnen boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Cincinnati

Algemene Beoordeling

7.2

Goede plaats om te bezoeken

Cincinnatie is een grote stad met gezellige downtown, maar moeilijk te bereiken als je geen auto hebt, moeilijk omdat bijna geen openbaar vervoer

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00