Vliegtickets Charleston

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Charleston

Verenigde Staten

Charleston

Bezienswaardigheden in Charleston


Breng een bezoek aan King Street met z'n talrijke winkels en loop ook even door de Magnolia Plantation and Gardens met een bezoek aan het hoofdgebouw. Bezoek ook enkele bezienswaardigheden rondom de stad: Patriots Point met 's werelds grootste scheepvaartmuseum, Fort Sumter - een federaal fort gelegen in de haven of de Boone Hall Plantation, een voormalige katoenplantage.

De French Quarter wijk ligt in het historische hart van Charleston. Hier vind u naast prachtige gebouwen de markt van Charleston. De mooiste straten zijn Linguard Street en Church Street.

Savannah is een stadje vlakbij Charleston. De parkjes, de prachtige huizen, de bomen met het spaanse mos, de boottocht over de rivier maken het een stad om eens heerlijk rond te lopen en varen.

In de omgeving ligt het Congaree National Forest dat is vernoemd naar de uitgestorven Congaree Indianen en is een van de weinige floodplain forests die gespaard zijn gebleven. De Congaree River, ten zuiden van het park, overstroomt gemiddeld 10 keer per jaar. In het park komen niet veel hoogteverschillen voor, maar zelfs een klein hoogteverschil heeft direct al veel invloed op de hoeveelheid water en daarmee ook op de diversiteit aan bomen- en plantengroei.


 

Vliegtickets Charleston, sc


Voor een goedkoop vliegticket naar Charleston boekt u nu op de internetsite van het World Ticket Center. Charleston is een oude koloniale stad in de staat South Carolina. In deze stad kunt u de zuidelijke sferen proeven, de historische architectuur en mooie tuinen zien. Het is een goed geconserveerde achttiende eeuwse havenstad waar je kunt voorstellen hoe het eruit zag in de hoogtijdagen van het Zuiden, voor de Burgeroorlog.

Vlieg naar deze stad in South Carolina voor de laagste prijzen en boek uw vliegtickets bij het World Ticket Center.

World Ticket Center


Voor de beste service en voor de laagste prijzen boekt u uw vliegticket naar Charleston gemakkelijk bij het World Ticket Center. Al meer dan 25 jaar bieden wij u de goedkoopste vliegtickets aan naar South Carolina. Uw vliegtickets naar Charleston boekt u via de website van het World Ticket Center of breng een bezoek aan het reisbureau.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00