Vliegtickets Quebec

Noord-Amerika » Canada » Quebec

Canada

Quebec

Bezienswaardigheden in Quebec


Er zijn veel bezienswaardigheden en omdat de stad vrij klein is, zijn deze allemaal te voet te bekijken. Het stadscentrum van Quebec is één van de hoogtepunten. Je kunt hier nog de stadsmuren zien en veel historische panden bekijken. Chateau Frontena is een populair hotel dat vroeger dienst deed als landhuis. Het hotel domineert het silhouet van Quebec. Ook zeer de moeite waard zijn Ursulinenklooster uit 1639 en het Seminarie uit 1663. Een leuk dagje weg met de kinderen kan bij het Parc Aquarium, waar je kennis maakt met allerlei soorten vissen.

De Franse erfenis van Quebec blijkt eens te meer als het gaat om feest vieren. Festivals zijn er hier het hele jaar door, al is geen feest zo beroemd als het Carnival de Quebec. Het Carnival de Quebec, een winterfestival, waarbij diverse activiteteiten kunnen worden ondernomen. 's Zomers is Quebec één groot straatfestival. Het Du Maurier Quebec Summer Festival, zoals het officieel heet is een festival vol met muziek en theater. Het festival begint iedere dag in het Parc de la Francophonie, bij de Grande Allée, en gaat 's avonds verder op een groot podium bij het Parlementsgebouw. Wie het straatleven in Quebec heeft gezien zal het niet meer verbazen dat het Cirque du Soleil uit Quebec afkomstig is.

In Quebec kun je op verschillende plekken iets eten of drinken. Er hangt een gezellige sfeer, met veel café's en restaurants. Tevens heeft Quebec verschillende musea die zeer de moeite waard zijn om te bekijken.


 

Vliegtickets Quebec, qc


Vlieg naar de festivalstad Quebec City met een goedkoop vliegticket van World Ticket Center. De stad Québec is de hoofdstad van de gelijknamige Canadese provincie telt ongeveer 5000.000 inwoners. De stad ligt op de Kaap Diamant aan de oever van de Saint Lawrence rivier. De stad Quebec is zo Frans als een Franse provinciestad maar kan zijn. Men spreekt Frans, men denkt Frans.

Met een ticket naar Quebec vliegt u naar een bijzondere bestemming! Vliegtickets naar Canada kunt u eenvoudig online reserveren bij World Ticket Center. Wij bieden vluchten aan van vele luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft u volop keuze en kunt u een ticket boeken tegen de laagst mogelijke prijs. Bekijk ons aanbod van vliegreizen naar het prachtige Quebec op onze website. Ook hebben wij regelmatig goedkope vliegtickets naar overige bestemmmingen in Canada in de aanbieding.

World Ticket Center


Al meer dan 25 jaar biedt World Ticket Center goedkope vliegtickets aan. Profiteer ook van het laagst mogelijke tarief en boek uw vlucht naar Quebec bij ons online of via onze specialisten. De specialisten helpen u graag met het zoeken naar een geschikt vliegticket voor u!

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 05 sep - tue 10 sep

€ 630

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00