Vliegtickets Kelowna

Noord-Amerika » Canada » Kelowna

Canada

Kelowna

Bezienswaardigheden in Kelowna


Een stukje buiten het gebied bij Mount Revelstoke en Glacier National Park zijn de bergen steil en de dalen smal. Hier kun je heerlijk wandelen en trektochten maken. In het park is een overvloed aan bijzondere planten en wilde dieren te vinden. Denk aan de grizzly en de zwarte beer. In het Rogers Pass Information Centre komt u alles te weten over de natuur en het culturele erfgoed van de regio.

De brede Coast Mountains liggen langs de kust van de Stille Oceaan en zijn het grootste bergmassief in heel Canada. Hier vind je vele fjorden en mooie dalen. Voorbeelden zijn die de Fraser River, de Skeena River en de Stikine River. Ook in het binnenland liggen verscheidene bergketens.

De kustlijn van British Columbia wordt gekenmerkt door honderden grote en kleine eilanden, waartoe ook Vancouver Island en de Queen Charlotte Islands behoren.


 

Vliegtickets Kelowna


Een vliegticket naar Kelowna wordt bij World Ticket Center gegarandeerd aangeboden voor het laagst mogelijke tarief. Deze stad in British Colombia Canada, gelegen aan Lake Okanagan, is een favoriet vakantieoord voor de Canadezen. Op het meer kunnen allerlei activiteiten ondernomen worden en rondom Kelowna vind. Dankzij het zonnige klimaat is dit een paradijs voor golfers en watersporters. Tevens is het geliefde vakantieplaatsje het centrum van de wijn- en fruitbouw. In de omgeving vind je vele wijnranken met lekkere, Canadese wijnen. Ook komt één derde van de Canadese appeloogst hier vandaan.

World Ticket Center biedt u de goedkoopste vliegtickets naar Kelowna. Wij vergelijken voor u de prijzen van alle luchtmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd de voordeligste vliegreis aanbieden. De mogelijkheden voor uw vlucht naar Kelowna kunt u bekijken op onze website. Daar vindt u direct de tarieven en beschikbaarheid. Boek snel, gemakkelijk en voordelig uw vliegticket naar Canada in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen over de gehele wereld. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u graag helpen bij het boeken van een goedkoop en voordelig vliegticket naar Kelowna. Of boek uw goedkope vliegreis gemakkelijk, eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem op de website.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00