Vliegtickets Caracas

Zuid Amerika » Venezuela » Caracas

Venezuela

Caracas

Vliegtickets Caracas

Caracas ligt in het noorden van Venezuela. Deze hoofdstad is zeer groot en telt om en nabij 1,8 miljoen inwoners. Het betreft een van de World Ticket Center topbestemmingen in Venezuela. Caracas ligt dichtbij de Caribische Zee en alleen al daarom zorgt een vliegticket Caracas voor een bijzondere tijd. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Caracas naar het land van het Andesgebergte – de uitlopers ervan – de hoogste waterval ter wereld en een tropische Caribische kustlijn. Inderdaad, een bijzonder land in het noorden van Zuid-Amerika, waar een huurauto Caracas zeer goed van pas kan komen! Dit wordt een droom van een Zuid-Amerika vakantie.Ontdek karaktervol Caracas!

Caracas kent meerdere gezichten, moderne en koloniale wijken wisselen elkaar in rap tempo af en de stadswandelingen zijn logischerwijs echte aanraders. Bij World Ticket Center boekt u snel en eenvoudig een hotel Caracas in een stadsdeel naar keuze. Wandel vanuit uw hotel door het koloniale Petares district en de Plaza Bolivar met de 17eeuwse kathedraal, maar ook het moderne en bruisende Parque Central mag u niet missen. In het Sofia Amber museum treft u de grootste collectie moderne kunst van Venezuela aan. Ook het Teresa Carreno is een bezoek meer dan waard. Dit centrum van de beeldende kunst is ontworpen door toparchitecten uit Venezuela en u geniet hier ondermeer van opera- en theatervoorstellingen.Een stukje Caracas geschiedenis

Het geboortehuis van Simon Bolivar vertelt het verhaal van de Venezuela geschiedenis ten tijde van de Spaanse overheersing. In Casa Natal de Bolívar komt u ook alles te weten van de nationale held Bolivar. De tijden zijn veranderd en de allereerste Spaanse stad in Zuid-Amerika (Camaná) is nu een toeristische trekpleister. In het historische centrum van deze stad herleven oude tijden en de ligging aan de voet van een heuvel mogen we gerust idyllisch noemen.Uw vliegtickets Caracas bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Caracas vliegtickets. Caracas is een bijzondere plek in Venezuela, van waaruit u een prachtige rondreis door de rest van het land kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze Venezuela adviseurs.

Beste reistijd: december tot en met april.Vliegtickets Caracas bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Caracas vliegtickets. Caracas is de bijzondere hoofdstad van het schitterende Zuid-Amerikaanse Venezuela. Een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Caracas is een van onze rijke culturele Venezuela bestemmingen, van hieruit reist u af naar plekken die de Zuid-Amerikaanse historie uitdragen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Caracas vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.Ervaren reisdeskundigen


World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst vakbekwaam, per continent bieden wij u een expert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en dat beseffen wij maar al te goed. Of u nu op zoek bent naar de meest exclusieve rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een voordelig geprijsde last minute omdat u dringend behoefte heeft aan lekker bijkomen in een zomerse setting, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00