Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Asuncion

Vliegtickets Asuncion

Bezienswaardigheden in Asunción

 
Asunción is de zetel van de regering, belangrijkste luchthaven en economisch en cultureel centrum van het land. De stad kent een aantal opmerkelijke gebouwen, waaronder het Panteón Nacional waar de nationale helden begraven zijn. Daarnaast zijn het Casa Violoa, Catedral Metropolitana en de Casa de Independicia voorbeelden van het weinig overgebleven koloniale erfgoed. Casa Violoa doet nu dienst als museum. In dit museum vind u alles over de geschiedenis van Paraguay.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn het presidentiële paleis en de Jardin Botanico. Het presidentiële paleis is een genot om te bezichtigen. Dit pastelkleurige presidentiële paleis op het plein van de Constitutie is een kopie van het Louvre in Parijs. Jardin Botánico is een fraai park met daarin het Museo del Barro. Dit museum heeft een grote collectie moderne kunst met name van kunstenaars uit Zuid Amerika.

Winkelen en uitgaan kun je prima in de stad. Er zijn een aantal grote winkelstraten die een breed aanbod hebben aan alle bekende merken, maar dan voor een lagere prijs. Ook zijn er voldoende restaurants om lekker uit eten te gaan.

Reizen naar Asuncion

Met Air France
Met Air Europa
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Paraguay
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00