Vliegtickets Saint Eustatius

Zuid Amerika » Nederlandse Antillen » Saint Eustatius

Nederlandse Antillen

Saint Eustatius

Bezienswaardigheden op Saint Eustatius

De hoofdstad is Oranjestad, net als haar naamgenoot op Aruba. Het eiland is voor zowel natuurzoekers als voor liefhebbers van onderwatersport een prachtig eiland. De natuur bestaat uit tropische regenwoud en het koraalrif rond het eiland is een van de mooiste van de cariben. Door de gunstige ligging was het eiland populair onder handelsreizigers en leverde het eiland de naam 'Golden Rock' op. Talrijke ruïnes, maar ook magnifiek gerestaureerde gebouwen herinneren aan de rijke historie van Oranjestad. Fort Oranje is een bezoek waard, net als de overblijfselen uit de 17de en 18de eeuw. Zelfs onder water zijn veel overblijfselen uit deze rijke tijd te bewonderen.

The Quill is de 600 meter hoge uitgedoofde vulkaan die het uiterlijk van het eiland bepaalt. De krater heeft een diameter van 300 meter en een omtrek van 2 kilometer. De steile kraterwanden en bodem zijn dicht begroeid met een tropische beplanting en prachtige bloemen en palmbomen.

Het Sint-Eustatius Historical Foundation Museum in Oranjestad heeft veel voorwerpen uit de koloniale periode. Deze voorwerpen zijn in het bijzonder interessant omdat het eiland regelmatig is verhandeld tussen Frankrijk, Nederland en Engeland. Koloniale meubelen, nautische instrumenten en andere uit de tijd van dat de Nederlandse West-Indische Compagnie hier nadrukkelijk te vinden was zijn aanwezig.


 

Vliegtickets Saint Eustatius


Naar Sint Eustatius vliegen tegen een lage prijs? Boek dan uw vliegticket bij World Ticket Center. Sint Eustatius is een eiland in de Caribean onder Nederlandse vlag en is slechts 21 km² groot. Het eiland is ontstaan uit twee vulkanen. De kust van Sint Eustatius bestaat uit steile rotskusten met diverse baaien met smalle zwarte lavakleurige zandstrandjes.

Bekijk bij World Ticket Center online de mogelijkheden voor vliegtickets naar Sint Eustatius. U kunt op onze website zoeken naar vluchten in een gewenste periode. Dan ziet u direct de bijbehorende prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en zoeken voor u altijd het goedkoopst mogelijke ticket. Vliegtarieven zijn afhankelijk van periode en klasse. Boek daarom zo vroeg mogelijk uw ticket naar de Caribean om te profiteren van de laagste prijzen.

World Ticket Center


Voor de goedkoopste vliegtickets naar St Eustatius kunt u een bezoek brengen aan de website van het World Ticket Center. U kunt er ook voor kiezen om uw vliegtickets te boeken in het reisbureau van het World Ticket Center en u alles te laten vertellen over dit Caribische eiland. Goedkope tickets boekt u bij het World Ticket Center!

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 13 jul - sun 21 jul

€ 1078

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00