Vliegtickets Fort de France

Zuid Amerika » Martinique » Ft De France

Martinique

Ft De France

Bezienswaardigheden in Fort de France


In de stad zijn een aantal bezienswaardigheden waaronder het Park La Savanne gelegen bij de haven. Het park La Savane, 5 hectaren groot en beplant met palmbomen, tamarinden en andere tropische bomen en struikgewassen. In het park staan standbeelden van de belangrijkste personen van het eiland: een bronzen standbeeld van Pierre Belain d'Esnambuc, leider van de eerste Franse kolonisten op Martinique, en een wit marmeren standbeeld van Keizerin Josephine, eerste vrouw van Napoleon Bonaparte. Zij werd op Martinique geboren.

De hoofdstad biedt daarnaast chique winkels, de Bibliothèque Schoelcher, en de Saint-Louis kathedraal, gebouwd in 1895. De bars, restaurants en winkeltjes geven de stad een Franse atmosfeer die je in geen enkele andere Caribische stad kan vinden. De haven bevindt zich ten oosten van het stadscentrum en is de aanlegplaats voor goederenschepen en luxueuze cruise-schepen.

Het eiland werd vroeger ‘Madinina' of bloemeneiland genoemd, dat komt voornamelijk doordat een groot deel van het eiland wordt ingenomen door een kustregenwoud, dat op zich bekend staat om zijn unieke en weelderige plantengroei.


Vliegtickets Fort de France


Een goedkoop vliegticket naar Fort de France kunt u boeken bij World Ticket Center. Fort-de-France is de hoofdstad van Martinique. Deze stad werd oorspronkelijk gebouwd rond het fort St. Louis in de 17de eeuw. De vroegere naam was Fort Royal. De hoofdstad is gelegen rondom een maanvormige baai.

World Ticket Center biedt voor Fort de France voordelige vliegtickets aan. U kunt een vliegticket naar Martinique zelf online boeken. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets, omdat wij tarieven vergelijken van alle luchtvaartmaatschappijen. Zo kunnen wij u het goedkoopste aanbod doen voor een vlucht naar het zonnige eiland Martinique.

World Ticket Center


Via World Ticket Center kunt u snel en voordelig een vliegticket boeken naar Fort de France. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar vliegreizen op maat.

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00