Vliegtickets San Pedro Sula

Zuid Amerika » Honduras » San Pedro Sula

Honduras

San Pedro Sula

Bezienswaardigheden in San Pedro Sula


In de omgeving zijn een aantal interessante bezienswaardigheden. Zo kun je een bezoek brengen aan het San Fernando de Omoa Fortress dat gebouwd is door de Spanjaarden om zich te beschermen tegen piraten. Parque Nacional Cusuco in het westen van San Pedro Sula biedt een prachtig nevelwoud met diverse wilde dieren en tropische vogels zoals quetzals, toekans, en papegaaien.

Ook het nationale Park Cuero y Salado is een beschermd natuurgebied waar apen en verschillende soorten vogels gezien kunnen worden.

De mooist bewaard gebleven versieringen van de Maya cultuur kunnen in Copan worden bewonderd. Het stadje zelf, met z'n smalle straatjes en koloniale kerk, is zeker een bezoek waard.


 

Vliegtickets San Pedro Sula


Een vliegticket naar San Pedro Sula wordt bij World Ticket Center gegarandeerd voor de laagst mogelijke prijs geboekt. San Pedro Sula is de tweede stad van Honduras en is industrieel de grootste stad van het land. De bloeiende bananenindustrie heeft hier sterk aan bijgedragen. Het is vooral een knooppunt van alle doorgaande wegen naar verschillende bezienswaardigheden in en buiten Honduras. Deze noordelijk stad wordt meestal door toeristen gebruikt als uitvalsbasis voor de omgeving of doorreis naar de Caribische kust. Ondanks dit is het nachtleven er uitgebreid en bevinden zich enkele goede restaurants in het centrum. De stad biedt een indrukwekkende mix van koloniale en moderne acrchitectuur. Daarnaast is de bevolking ook nog eens ontzettend vriendelijk en word je een hartverwarmend welkom geheten.

Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste en voordeligste vliegtickets naar Honduras. Wij vergelijken voor u de prijzen van vele luchtmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd het goedkoopste vliegticket kunnen aanbieden. U kunt de mogelijkheden voor de vluchten naar San Pedro Sula bekijken op onze website. Daar vindt u direct de tarieven en beschikbaarheid. Boek snel, simpel en eenvoudig uw vliegticket naar Honduras in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center

World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u helpen bij het boeken van een voordelig vliegticket naar San Pedro Sula.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00