Vliegtickets Guayaquil

Zuid Amerika » Ecuador » Guayaquil

Ecuador

Guayaquil

Bezienswaardigheden in Guayaquil


Men komt in Guayaquil beschermde natuurgebieden als el Bosque Protector de Cerro Blanco of de Botanische Tuin tegen die de guayaquileense lucht verfrissen en de stad een onvergelijkbare vitaliteit geven. Naast deze natuurgebieden zijn er een aantal mooie parken in de stad. Met name het Bolivia Park voor de cathedraal is leuk om te bezoeken vanwege de aanwezigheid van vele tamme leguanen. De oude wijk "Las Peñas" is het enige deel van de stad waar de houten huizen niet tijdens branden verwoest zijn. Je kunt er een beeld krijgen van het oude pitoreske koloniale Guayaquil.

Uitgaan kun je prima in Guayaquil. Er zijn veel barretjes en uitgaansgelegenheden in het centrum van de stad. Restaurants zijn er in overvloed. Probeer de traditionele keuken eens.

Guayaquil is de stad om naar de werelberoemde Galapagosarchipel te gaan. Deze ligt, 1000 km ten westen van Ecuador en is beroemd om zijn ongerepte schoonheid en een dankzij zijn isolement, unieke fauna. U kunt alleen per boot deze natuurlijke topattractie bezoeken.


 

Vliegtickets Guayaquil


Een vliegticket naar Guayaquil wordt bij World Ticket Center gegarandeerd aangeboden voor het laagst mogelijke tarief. Guayaquil is de grootste stad in Ecuador met ongeveer 3 miljoen inwoners. De haven van de stad is de grootste van het land. Via deze haven komen ongeveer 80% van de goederen binnen en 50% van de export wordt hier verwerkt. Guayaguil is daarom commercieel gezien de belangrijkste stad van het land. Het is een dynamische stad met moderne en historische bezienswaardigheden en activiteiten die een trekpleister vormen voor toeristen en investeerders.

World Ticket Center biedt u de goedkoopste vliegtickets naar Guayaguil. Wij vergelijken voor u de prijzen van alle luchtmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd de voordeligste vliegreis aanbieden. De mogelijkheden voor uw vlucht naar Guayaguil kunt u bekijken op onze website. Daar vindt u direct de tarieven en beschikbaarheid. Boek snel, gemakkelijk en voordelig uw vliegticket naar Guayaguil in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen over de gehele wereld. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u graag helpen bij het boeken van een goedkoop en voordelig vliegticket naar Guayaquil. Of boek uw goedkope vliegreis gemakkelijk, eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem op de website.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 01 jul - tue 16 jul

€ 811

BOEK DEZE VLUCHT
Guayaquil

Algemene Beoordeling

6.2

Caribbean sfeer, erg warm, mooie stad

Caribbean sfeer, maar wel heel erg warm. Mooie koloniale stad

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00