Vliegtickets Sao Luiz

Zuid Amerika » BraziliĆ« » Sao Luiz

Braziliƫ

Sao Luiz

Bezienswaardigheden in Sao Luiz


De markt in Praia Grande die vlakbij het Lago do Comércio ligt, biedt een gevarieerd aanbod van etenswaren. Hier vind je de tiquira, een sterke en zoete brandewijn die is gemaakt van maniok, een typisch product van deze stad.

De belangrijkste winkelstraat in de stad is de Rua Grande, de Grote Straat. Maar de belangrijkste winkelcentra liggen aan de Praça João Lisboa, het João Lisboa Park. In het district Renascença, het nieuwe stadsdeel, bieden de winkelcentra elegante kleding, geïmporteerde producten, eten en ontspanning.

Ponta d'Areia is het strand dat het dichtst bij de stad ligt, zo'n vier kilometer ten noorden van São Luís. De ruïnes van het zeventiende eeuwse fort St. Antonius worden door heel veel toeristen bezocht
Het natuurpark van Lençois is een streek van hagelwitte duinen met blauwgroene meren, mangroves en palmstranden. Hier vind je naast een prachtige natuur vele vogels en wilde dieren.


 

Vliegtickets Sao Luiz, ma


Boek een vlucht met het goedkoopste tarief naar Sao Luiz bij World Ticket Center. São Luís is de hoofdstad en tevens grootste stad van de Brazilaanse deelstaat Maranhão. Sao Luiz is de enige stad van het land dat niet gesticht is door de Portugezen. Het waren de Fransen die hier als eerste aan land kwamen. De Franse invloed in de stad is nog duidelijk zichtbaar. Diverse huizen in de binnenstad zijn koloniaal en daarom staat het centrum dan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door dit centrum kun je prachtige wandelingen maken. Nauwe hellingen van oude kasseistraatjes leiden naar steegjes en pleinen met oude, twee verdiepingen tellende huizen die zowel binnen als buiten zijn versierd met geglazuurde tegels, geïmporteerd vanuit Europa of de Portugese kolonie Macau.

Bij World Ticket Center vindt u een overzicht van alle vluchten naar Brazilie. Wij helpen u graag bij de keuze voor een goedkoop vliegticket naar Sao Luiz. Ruim 30 adviseurs zitten voor u klaar en zijn bereid uw vragen te beantwoorden.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al jaren ervaring met het boeken van goedkope tickets naar Brazilie. Op de website kunt u zoeken op de data dat u wilt vertrekken en terugkomen. U krijgt dan een overzicht van beschikbare vliegtickets gesorteerd op prijs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00