Vliegtickets Porto Alegre

Zuid Amerika » BraziliĆ« » Porto Alegre

Braziliƫ

Porto Alegre

Bezienswaardigheden in Porto Alegre


Porto Alegre is een Porto Alegre is gesticht in 1772 op de oever van Rio Guaíba. Het werd gebouwd door de Portugezen om de Spanjaarden op afstand te houden.
Bezienswaardigheden in en rond de stad zijn het Catedral Metropolitana , het Museu de Ciência e Tecnologia , het Museu Memorial do Rio Grande do Sul , het Museu Santander Cultural en het Casa de Cultura Mário Quintana.

De omgeving van Porte Alegre is adembenemend. Ten noorden van de stad kan men het Gaúcha Gebergte bezoeken. De route is schitterend, net als de bergplaatsen Gramado en Canela, die op 140 kilometer afstand van Porto Alegre liggen. Dit gebied heeft veel weg van de Alpen. Het staat bekend als het 'Gebied van de Hortensia's'.

Gramado en Canela zijn beide populaire vakantieoorden en worden gedurende het hele jaar drukbezocht door mensen uit Porto Alegre, maar vooral wanneer het in de grote stad op zijn warmst is. In de bergen zijn wandelaars in overvloed aanwezig. In de winter kan het soms sneeuwen en in de lente zijn de heuvels bedekt met bloemen.


 

Porto Alegre, rs


Goedkope vliegtickets naar Porto Alegre, de hoofdstad van Rio Grande do Sul in Brazilie, boekt u bij World Ticket Center. Deze stad ligt niet direct aan de kust van de Atlantische oceaan maar aan de oever van het "Lagoa dos Patos". Porto Alegre heeft 1,5 miljoen inwoners en is inmiddels de derde havenstad van Brazilië, dankzij de komst van Italiaanse en Duitse immigranten. Alle bezienswaardigheden van Porte Alegre liggen in het centrum van de stad en zijn ongeveer binnen een kwartier van de "Mercado Público" te bereiken.

World Ticket Center biedt voordelige vluchten van vele luchtvaart maatschappijen. Ons aanbod naar Brazilie is zeer groot. Online ziet u een overzicht van alle beschikbare vliegtickets, inclusief prijzen. Boek het goedkoopste ticket Porte Alegre eenvoudig in ons online reserveringsysteem. Houd ook onze speciale aanbiedingen in de gaten.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar goedkope vliegtickets aan naar steden als Porte Alegre. Bij ons boekt u uw vliegreis eenvoudig online. Ook staan onze ervaren specialisten u graag te woord over de mogelijke vluchten naar Brazilie. Kom langs in ons reisbureau of neem contact op per telefoon of email.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00