Vliegtickets Manaus

Zuid Amerika » BraziliĆ« » Manaus

Braziliƫ

Manaus


Bezienswaardigheden in Manaus


Manaus voornamelijk een doorgangsstad naar het regenwoud. Men verblijft één of een aantal nachten om vervolgens door te reizen naar één van de verblijven in de Amazone jungle. De Amazone is werelds grootste regenwoud. Manaus was voor de 19e eeuw een kleine stad totdat er in het gebied rubber werd gevonden. De stad groeide snel en diverse gebouwen werden in rap tempo neergezet. Manaus bevindt zich in het hart van de Amazone en is 2.5km gestrekt langs de oevers van de Rio Amazones.

Neem ook nog een dag om Encontro das Águas te bezoeken. Hier kun je de totaal verschillende rivieren Rio Negro en Rio Solimões samen zien komen. Voordat beide rivieren geheel in elkaar overvloeien, zijn er de eerste paar kilometer strikt gescheiden stromingen te zien wat een indrukwekkend plaatje laat zien.

Aan de rivier ligt de Mercado Municipal. Deze gietijzeren overdekte markt werd in 1882 gebouwd en is gebaseerd op de Parijse Les Halles. Hier vind je een levendige vis- en groentemarkt.

De Amazone is het rijkste tropische regenwoud ter werelden wordt ook wel "de longen van de wereld" genoemd. Deze immens jungle laat een ongelofelijke verscheidenheid aan flora en fauna zien. Er zijn een aantal lodges en parken waar je kunt verblijven en waar excursies en boottochten georganiseerd worden. Deze zijn meestal alleen per boot bereikbaar.


Manaus is de doorgang naar de jungle van de Amazone. Meestal verblijft men een nacht om vervolgens door te reizen naar één van de verblijven in het oerwoud. De Amazone is werelds grootste regenwoud. Manaus was een stad die in een korte tijd enorm gegroeid is. Dit kwam omdat er rubber gevonden is. Deze plaats bevindt zich in het hart van de Amazone en is 2.5km gestrekt langs de oevers van de Rio Amazonas.
Trek er op uit om Encontro das Águas te bezoeken. Hier kun je de totaal verschillende rivieren Rio Negro en Rio Solimões zien samensmelten. Voordat beide rivieren geheel in elkaar overvloeien, zijn er de eerste paar kilometer Aparte stromingen te zien wat een indrukwekkend gezicht is. Het Mercado Municipal is een overdekte markt dat in 1882 werd gebouwd in de stijl van de Parijse Les Halles. Hier vind je een uitgebreide vis, vlees en groentemarkt. De Amazone is het grootste regenwoud ter wereld. De longen van de wereld is een immense jungle die een onbeperkte variatie aan flora en fauna zien. Er zijn lodges en resorts waar je kunt verblijven en waar excursies en boottochten georganiseerd worden om de natuur te ontdekken. Hotels in Manaus en de Amazone zijn zeer uiteenlopend. Alle verblijven in de jungle zijn voorzien van erg mooie kamers. Vrijwel alles accommodatie in Manaus beschikken over airconditioning.

Manaus bezoek je hoofdzakelijk om tochten te maken in de Amazone. De Amazone is werelds grootste jungle en worden ook wel de longen van de wereld genoemd. Manaus is in een korte tijd explosief gegroeid, sinds het moment dat er rubber is gevonden. Diverse hoogbouw werd in rap tempo €uit de grond gestampt. Manaus bevindt zich in het midden van Brazilië en ligt langs de oevers van de Rio Amazones.
Bij Encontro das Águas komen twee rivieren samen, Hier zie je de Rio Negro en Rio Solimões samenkomen. De eerste paar kilometer lopen de rivieren langs elkaar heen vloeien ze in elkaar over. De grootste markt van de stad is de Mercado Municipal. De overdekte markt is geheel in de stijl van het Parijse Les Halles gebouwd, een zuivere kopie. In 1883 is deze markt geopend. De Amazone is het grootste tropische regenwoud ter wereld en heeft de langste rivier met dezelfde naam. In deze jungle worden regelmatig nieuwe plant en diersoorten gevonden ook schijnen er nog een paar geïsoleerde stammen te leven. Helaas is de Amazone ook een van de grootste houtleveranciers ter wereld. Oppervlaktes van 16 voetbalvelden per dag worden in dit gebied met de grond gelijk gemaakt, het leefgebied van de vele dieren, insecten en plantensoorten word hierdoor drastisch kleiner met als gevold dat er vele soorten uitsterven. Het ecotoerisme groeit dan ook als nooit tevoren, midden in de jungle liggen eco-lodges dwz dat een groot gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt om de Amazone te behouden en te redden.

 

Vliegticket Manaus


World Ticket Center biedt goedkope tarieven voor vliegtickets naar Manaus, diep in de Amazone van Brazilië. Vlieg naar deze stad midden in de jungle om de prachtige natuur van de Amazone te ontdekken. U zult onder de indruk zijn van uw reis naar deze stad! Boek een vliegticket naar en maak kennis met de samensmelting tussen mens en natuur. Het is een stad om diverse tochten door de jungle en op de Amazone rivier te maken. De stad zelf biedt ook bezienswaardigheden.

Vluchten boeken naar Manaus kan gemakkelijk via onze website. Online kunt u onze goedkope vliegtarieven bekijken. Vervolgens kunt u in ons reserveringssysteem het gewenste vliegticket boeken. Wij bieden tevens mooie aanbiedingen. Een unieke natuurtrip maakt u naar deze stad, een van de meest geïsoleerde steden ter wereld.

Vlucht Manaus


De vlucht naar Manaus duurt, afhankelijk van uw overstap, ongeveer 16 uur. U vliegt met bijvoorbeeld TAP, Iberia of KLM/ TAM.


World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 20 jaar goedkope vliegtickets. Wij boeken tickets tegen de laagst mogelijke prijs. Combineer uw vlucht met een hotel of autohuur.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Manaus

Algemene Beoordeling

7.3

Overweldigende mooie natuur.

Manaus: Je kunt wiite dolfijnen spotten in de amazonerivier. Het is indrukwekkend om vanuit een helicopter de samenloop van de zwarte (rio negro) en witte (rio grande) amazone rivier te zien.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00