Vliegtickets Belem

Zuid Amerika » Brazilië » Belem

Brazilië

Belem

Vliegtickets Belém

Zuid-Amerika is misschien wel het continent dat het meest tot de verbeelding spreekt. Een vliegticket Belém is bijna synoniem aan een voortreffelijke gastronomie, tropisch weer en de oorsprong van de Braziliaanse dans. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Belém graag naar de monding van de rivier de Amazone. Daar waar de bewoonde wereld en de primitieve dorpjes elkaar in rap tempo afwisselen. Veel reizigers willen graag de Amazone bevaren en dat raden wij de avonturiers onder u zeker aan. Zorg in dit geval dat u bijvoorbeeld de eerste en tweede nacht een hotel Belém boekt. Zo kunt u rustig acclimatiseren, voordat u de indrukken van uw leven opdoet.

Toegangspoort tot de Amazone

Belém is de hoofdstad van de staat Pará en wordt ook wel poëtisch de toegangspoort tot de Amazone genoemd. Deze stad heeft vele koloniale gebouwen uit de tijd van de Portugese overheersing. Er valt genoeg te zien per voet, want de meeste historische herenhuizen, kerken en paleizen zijn te vinden in het oude centrum. Belém staat ook bekend als de stad van de mangobomen omdat deze in grote aantallen in de stad groeien. U ziet ze overal, zeker als u er op gaat letten. Bezoek verder het oude fort Forte da Castello en de vele musea in de stad.

Eilandjes bezoeken

Met een vliegticket Belém reist u af naar een schitterend gebied vol paradijselijke eilandjes. Voor de kust liggen wel vijfenvijftig kleine eilandjes, de meeste onbewoond, anderen met een klein aantal inwoners, zoals Mosqueiro. Hier kunt u maar liefst kiezen uit veertien lieflijke strandjes. Ga ook zeker naar Caratateua, waar in de zomer veel bezoekers komen. Wilt u graag een rondreis door Brazilie maken, reserveer dan tijdig een huurauto Belém en bezoek grote namen als Rio de Janeiro. Een stad gelegen aan de beroemde baai Baía de Guanabara en de al even beroemde stranden met bekende namen als Copacabana en Ipanema. Vergaap u in Rio de Janeiro aan het uitzicht op het groteske standbeeld Christus de Verlosser dat zich bevindt op de 710 meter hoge berg Corcovado.

Mooi land

Fortaleza is ook een mooie bestemming voor een strandvakantie met haar parelwitte ongekend brede stranden die zo typerend zijn voor de kustlijn van Brazilië. Brasilia, de hoofdstad van Brazilië is een moderne stad met weinig historie in tegenstelling tot die van Sao Paulo, waar u zich in een groot museum waant als u door het historische centrum van de stad wandelt.

Voordelige vliegtickets Belém

U leest het goed. World Ticket Center is de specialist op het gebied van vliegtickets. Belém een uitstekende keuze als u zin heeft in een typische Brazilië reis.

Vliegtickets Belém

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst voordelige tarieven vliegtickets Belém. Brazilië is een fascinerende vakantiebestemming, een land waar u een voortreffelijk rondreis kunt maken. World Ticket Center is specialist op het gebied van aantrekkelijk geprijsde vliegtickets. Belém is een van onze rijke culturele bestemmingen, u reist u af naar de toegangspoort van de rivier de Amazone. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw Brazilië vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Belém online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

Betrokken reisdeskundigen

Sinds 1980 is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland en als vanzelfsprekend staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons boekt u vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten staan u natuurlijk zorgvuldig te woord. Wij zijn er trots op dat al onze reisadviseurs een expertise hebben in een bepaald werelddeel. Naar welk continent u ook afreist, wij kunnen u er alles over vertellen.

Tijdens uw vliegreis draait alles om uw wensen en dat weten wij als geen ander. Of u nu op zoek bent naar de meest bijzondere rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een round the globe ticket voor die welverdiende lange reis, een jaarticket omdat u gaat rondtrekken, een verre backpack bestemming met een of meerdere stops, bij World Ticket Center is alles te bespreken. Ook een supergoed geprijsde last minute is bij ons zo geboekt.

Onze reisspecialisten boeken het beste vliegticket voor u, zodat u direct kunt uitkijken naar uw onbezorgde reis. World Ticket Center maakt het u graag gemakkelijk en beantwoordt al u vragen over bijvoorbeeld vliegtickettarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 22 jun - thu 04 jul

€ 1224

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00