Vliegtickets Salta, sa

Zuid Amerika » Argentinië » Salta

Argentinië

Salta

Vliegtickets Salta

Het is tijd voor een ideale culturele vakantie, u denkt aan een verre bestemming en u dwaalt in gedachten al af naar Zuid-Amerika en het Andes-gebergte. World Ticket Center begrijpt u helemaal! Met een vliegticket Salta – Argentinië - bent u al stuk dichterbij uw droomreis en bij ons boekt u tegen zeer voordelige tarieven. Zo staat uw vliegticket Salta op zichzelf of vormt het een onderdeel van een Zuid-Amerika rondreis. Vele reizigers gingen u voor en zijn stiekem een beetje verliefd geworden op Zuid-Amerika en het bijzondere Argentinië. Met een huurauto Salta in Argentinië, afgewisseld met binnenlandse vluchten, reist u overigens zeer voordelig naar al die mooie plekken die dit land herbergt.


Salta is ‘la Linda’ of ‘de schone’

De stad Salta ligt zeer noordelijk in Argentinië en tegen het Andes-gebergte aan in de Lerma Vallei. Deze vallei bevindt zich op 1152 meter hoogte. Salta kent een warm en tevens droog klimaat met een temperatuur variërend van 20,4 °C in de zomer tot 10,8 °C in de winter. De meeste neerslag valt in januari en februari, dit zijn dan ook de minst aantrekkelijke maanden om Salta te bezoeken. De stad heeft een mooie bijnaam, namelijk 'la Linda' of 'de schone'. Vooral de immense, schitterende koloniale gebouwen trekken jaarlijks veel reizigers. Bezoek in Salta vooral de 18e-eeuwse Cabildo, de kathedraal, maar ook het park in de stad: het Plaza 9 de Julio. Of vertrek er met de trein naar eindbestemming de Wolken! Dit is natuurlijk een grapje, maar toch ook niet, want de trein neemt u mee naar hoogten waar de wolken inderdaad hangen. Vergeet uw fototoestel niet!


Vanuit Salta naar Buenos Aires?

Als u besluit om Salta, Argentinië te bezoeken, raden wij u een meerdaagse trip Buenos Aires zeker aan. Deze stad doet Europees aan, een wirwar van culturen, waar bijna een derde van de Argentijnse bevolking woont. Vergeet er vooral niet te paraderen over de breedste straat ter wereld, de Avenida 9 de Julio, de stoepen liggen bijna 140 meter van elkaar verwijderd. Beloof dat u geniet van de Argentijnse kookkunst en indien u ervan houdt, de heerlijke Argentijnse wijnen. Verder is ook het meest noordelijk gelegen deel van Argentinië meer dan de moeite waard, want hier vindt u op de grens met Brazilië de Iguazú watervallen, een van de grootste ter wereld. Met recht een wonder der natuur te noemen.


World Ticket Center helpt u verder

Er is zoveel meer te vertellen over Argentinië, en met uw vliegticket Salta kunt u werkelijk alle kanten op. Wij helpen u graag met uw keuze en misschien kiest u wel voor een rondreis door meerdere landen, want daar leent Zuid-Amerika zich uitstekend voor. U boekt bij ons niet alleen voordelige Argentinië Salta vliegtickets, maar ook scherp geprijsde Salta hotels. U boekt dit alles eenvoudig en snel online, maar ook onze reisdeskundigen zijn per e-mail, telefoon of aan de balie bereikbaar voor al uw vragen.


Vliegtickets Salta bij World Ticket Center???‚¬??


Bij World Ticket Center reserveert u tegen de allerbeste tarieven Argentinië Salta vliegtickets. Argentinië is een bijzondere vakantiebestemming, een groots en uitgestrekt land waar u een prachtige rondreis kunt maken. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Salta is een van onze topbestemmingen, zeker omdat het tegen het Andes gebergte aanligt en een aangenaam warm en droog klimaat kent. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Salta vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.Professionele reisdeskundigen


World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij streven naar snel en perfect reisadvies, wij garanderen u professioneel reisadvies en de meest voordelige vliegtickettarieven. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten hebben allen een expertise in een bepaald werelddeel en daar zijn we uiteraard trots op.

Iedere reiziger heeft persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen en daar spelen wij graag op in, want uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere rondreis waar u volledig tot rust komt, een voordelig geprijsde last minute omdat u zomerse zin heeft in de winterzon, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u er lang tussenuit wilt, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn al uw reisideeën bespreekbaar.

Onze ervaren reisdeskundigen informeren u graag en zorgen voor een onbezorgde reis tegen de laagste prijs. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de allerbeste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00