Vliegtickets Rio Gallegos

Zuid Amerika » ArgentiniĆ« » Rio Gallegos

Argentiniƫ

Rio Gallegos

Bezienswaardigheden in Rio Gallegos

Rio Gallegos is het basiskamp op Patagonie te ontdekken. In Argentinië en Chili vormen uitgestrekte pampa's, immense gletsjers en bergtoppen met eeuwige sneeuw het spectaculaire landschap van Patagonië, waar je prachtig kunt wandelen en veel bijzondere diersoorten tegenkomt. De beruchte Kaap Hoorn, op het uiterste puntje van het woeste Vuurland, is de laatste halte voor Antarctica.

Het schiereiland Península Valdés staat bekend om zijn rijke fauna. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Met name in de maanden september en oktober komen walvissen en zeeleeuwen hier om te baren. Hier kun je een boottocht langs de kust maken, dé kans om de Southern Right Whale eens van dichtbij te zien. Stel je eens voor dat op enkele tientallen meters van je vandaan zo'n enorme kolos opduikt of er ineens een gigantische staartvin opsteekt uit het blauwe water.

El Calafate is de toegangspoort naar de majestueuze wereld van de gletsjers. Het is een oase van populieren, wilgenbomen en dennen. Het is een gebied met grootse indrukwekkende gletsjers dat door UNESCO in 1981 tot werelderfgoed is verklaard. De Perito Moreno gletsjer is een 35 kilometer lange rivier van ijs die eindigt met een meer dan zestig meter hoge en vier kilometer brede ijsmuur.

 

Vliegtickets Rio Gallegos, sc


Boek een vlucht met het goedkoopste tarief naar Rio Gallegos bij World Ticket Center. Rio Gallegos is de tweede belangrijkste plaats aan de Patagonische kust van Argentinië en ligt op de grens met Chili. De eerste bewoners die zich hier gingen vestigen waren Engelsen en Schotten. Velen onder hen verlieten hiervoor, einde van vorige eeuw, hun verblijf op de Malvinas (Falklands). Hier ging men schapen hoeden en rondom Rio Gallegos groeide grote estancias om vele duizenden tonnen wol naar het Verenigd Koninkrijk te verschepen. Onder andere door de wolhandel groeide Rio Gallegos uit tot een stad met meer dan 85.000 bewoners.

Bij World Ticket Center vindt u een overzicht van alle vluchten naar Rio Gallegos. Wij helpen u graag bij de keuze voor een goedkoop vliegticket naar Argentinie. Ruim 30 adviseurs zitten voor u klaar en zijn bereid uw vragen te beantwoorden.

World Ticket Center

World Ticket Center heeft al jaren ervaring met het boeken van goedkope tickets naar Rio Gallegos in Argentinie. Op de website kunt u zoeken op de data dat u wilt vertrekken en terugkomen. U krijgt dan een overzicht van beschikbare vliegtickets gesorteerd op prijs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00