Vliegtickets Iguazu Falls

Zuid Amerika » Argentinië » Iguazu

Argentinië

Iguazu

Vliegtickets Iguazu Falls


Met een vliegticket Iguazu Falls reist u af naar een bijzondere Braziliaanse plaats, gelegen nabij het punt waar de drie landen Paraguay, Brazilië en Argentinië samenkomen. Er staat u hier een bijzondere tijd te wachten, dus wacht niet langer en boek uw vliegticket Iguazu Falls. Vele reizigers kiezen ervoor een rondreis door Nationaal park Iguazú in Argentinië en Nationaal park Iguaçu in Brazilië te maken. Uiteraard boekt u tegen voordelige tarieven een huurauto Iguazu Falls, waarbij u de wereldberoemde Iguassu watervallen vanuit beide landen kunt bekijken. Met een World Ticket Center vliegticket Iguazu Falls haalt u alles uit deze unieke vakantie!


De Cataratas do Iguaçu! De Iguaçuwatervallen!


De Cataratas do Iguaçu zijn de watervallen van de rivier Iguaçu. Zij bevinden zich op de grens van de Argentijnse provincie Misiones en de Braziliaanse staat Paraná. De Cataratas (Spaans voor watervallen) vormen het geheel van 270 tot 300 watervallen, waarbij de hoeveelheid water die door de rivier Iguaçu stroomt, bepaalt hoeveel watervallen uiteindelijk actief zijn. De watervallen betitelt World Ticket Center als een wonder der natuur. Kunt u het zich voorstellen: immense watervallen van 2,7 kilometer breed die tot 82 meter naar beneden vallen.


Uiteraard kiest u ervoor om vanuit Iguazu Falls af te reizen naar het meest beroemde gedeelte van de watervallen. In het Spaans noemt men dit ‘Garganta do Diabo’, wat letterlijk keel van de duivel betekent. U treft hier een uiterst imponerende halfronde waterval van 150 meter breed aan. Het water stort zich met luid gekletter 70 meter de diepte in. Dit punt is tevens de grens tussen Argentinië en Brazilië. Weliswaar ligt het grootste deel van de watervallen in Argentijns gebied, het Braziliaanse deel biedt het mooiste uitzicht. Dit omdat het water van Argentinië naar buurland Brazilië stroomt. Wij achten het verstandig om vooraf een hotel Iguazu Falls te reserveren. Bij ons boekt u deze tegen zeer voordelige tarieven.


Boek uw vliegticket Iguazu Falls vandaag nog


Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar, samen met hen bespreekt u alle Iguazu Falls mogelijkheden en wie weet vliegt u volgende week al naar deze wonderbaarlijke omgeving. Wacht niet te lang, want u wilt de vliegticket Iguazu Falls aanbiedingen niet missen. Vraag ook naar onze combinatietickets, zoals vliegen op Iguazu Falls en vertrekken vanaf een ander Zuid-Amerikaanse luchthaven, indien u kiest voor een rondreis door dit prachtige werelddeel. World Ticket Center denkt met u mee, ook vanuit Iguazu Falls!


Beste reistijd: door de immense grootte van dit land en de vele klimatologische verschillen is de beste reistijd variabel en afhankelijk van het gebied dat u wenst te bezoeken.


Vliegtickets Iguazu Falls

Bij World Ticket Center reserveert u tegen ontzettend leuke prijzen Iguazu Falls vliegtickets. Iguazu Falls is een bijzondere stad met mooie nationale parken, een stad waarvandaan u een schitterende rondreis door Brazilië en Argentinië kunt maken, waarbij u uiteraard de prachtige wereldberoemde watervallen niet mag missen. World Ticket Center is expert op het gebied van voordelige vliegtickets. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Iguazu Falls vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze Zuid-Amerika reisdeskundigen.


Betrokken reisdeskundigen

Sinds 1980 is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland en niet voor niets staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons boekt u vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten staan u natuurlijk zorgvuldig te woord. Wij zijn er trots op dat al onze reisadviseurs een expertise hebben in een bepaald werelddeel. Naar welk continent u ook afreist, wij kunnen u er alles over vertellen.

Tijdens uw vliegreis draait alles om uw wensen en dat weten wij als geen ander. Of u nu op zoek bent naar de meest bijzondere rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een round the globe ticket voor die welverdiende lange reis, een jaarticket omdat u gaat rondtrekken, een verre backpack bestemming met een of meerdere stops, bij World Ticket Center is alles te bespreken. Ook een supergoed geprijsde last minute is bij ons zo geboekt.

Onze reisspecialisten boeken het beste vliegticket voor u, zodat u direct kunt uitkijken naar uw onbezorgde reis. World Ticket Center maakt het u graag gemakkelijk en beantwoordt al uw vragen over bijvoorbeeld vliegtickettarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00