Vliegtickets Jeddah

Midden Oosten » Saoedi-Arabië » Jeddah

Saoedi-Arabië

Jeddah


WTC


WTC is een reisbureau met jarenlange ervaring. Wij bieden al meer dan 25 jaar vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Uw ticket naar Saudi Arabie boekt u dan ook voordelig bij WTC! De 2e stad van Saoedi Arabie is een stad dat veel te bieden heeft.. Het is de zakenstad van Saoedi Arabië en vormt samen met Dubai en Daha het economisch centrum van het Midden Oosten. Het is een mooie stad, waar met Westerse invloeden. Dit blijkt uit de aanwezige shoppingcentra, gebouwen en aanwezige auto's. Gelukkig is de oosterse cultuur aanwezig is gebleven. Langs de oude stadsmuur zijn de interessantste bezienswaardigheden zoals de Al-Shafee Moskee, het Jedda museum, het Shorbatly huis.
Het museum van Abdul Raouf Khalil's bestaat uit 10.000 objecten met betrekking tot de geschiedenis van de stad en omgeving. De traditie van het land, stad en omgeving is hier te vinden. In Jeddah kun je prachtig duiken en snorkelen. Hier vind je ongerept koraal en diverse grote en kleine gekleurde vissen. Ook zie je hier veel dolfijnen voor de kust.
Jeddah is een duikersparadijs waar nog maar weinig mensen dit weten. Als je ongestoord wilt duiken en van de onderwaterwereld wilt genieten, moet je hier zijn.
De beste reistijd voor Saudie Arabie is van Oktober tot April tussen deze maanden is de hitte nog enigszins verdraagzaam. Voor de beste hotels en voor de laagste prijs gaat u naar de website van het World Ticket Center.

De kuststad van Saoedi Arabie heeft veel te bieden. Het is het economisch centrum van Saoedi Arabië en is een van de belangrijkste commerciële steden van het Midden Oosten. Het is een leuke stad, waar Westerse invloed zichtbaar is in de vorm van shoppingcentra, hoge gebouwen en westerse reclamezuilen. Gelukkig is de oosterse cultuur volop aanwezig. De bezienswaardigheden zijn te vinden langs de oude stadsmuur, zoals de Al-Shafee Moskee, het Jedda museum, het Shorbatly huis.
In het Abdul Raouf Khalil's Museum vind je meer dan 10.000 voorwerpen met betrekking tot de historische beschaving van de stad en het land. Maak eens een autorit met een huurauto van Jeddah naar Riyadh. Dit is verbazingwekkend mooi, je rijdt door de zandwoestijn die afwisselend is van kleur (wit, geel en rood/oranje) en mooie gebergtes die lijken op de Grand Canyon in Amerika of de Wadi's in Jordanie.
Jeddah is voor duikliefhebbers prachtig. Het koraal is ongeschonden en gaaf, hier vind je een bijzondere onderwaterwereld. Dit duikersparadijs is niet echt bekend bij de meeste duikers. Als je in alle rust wilt duiken moet je hier zijn.
De wegen in Saoedi Arabie zijn goed te berijden. U heeft geen last van kuilen in de weg of andere obstakels, de infrastructuur is prima. Voor het rijden in dit land dient u in bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. Tevens dient u het rijbewijs meer dan 2 jaar in bezit te hebben.

Jeddah


Een vliegticket naar Jeddah boekt u goedkoop bij World Ticket Center. De 2e stad van Saoedi Arabie biedt veel mogelijkheden om te bezoeken. Het is één van de meest commerciële steden van Saoedi Arabië. Het is een mooie stad, waar duidelijk Westerse invloeden te merken zijn (grote shopping centra, hoge gebouwen) maar waar de oosterse cultuur aanwezig is gebleven. Langs de oude stadsmuur zijn de interessantste bezienswaardigheden zoals de Al-Shafee Moskee, het Jedda museum, het Shorbatly huis.
Het Abdul Raouf Khalil's Museum is een museum dat bestaat uit 10.000 objecten met betrekking tot de historische beschaving van de stad. Hier vind je dus veel over de traditie van het land, stad en omgeving. Maak eens een autorit van Jeddah naar Riyadh dit is namelijk verbazingwekkend mooi. Je rijdt door de zandwoestijn die afwisselend is van kleur (wit, geel en rood/oranje).
Je kunt prachtig duiken en snorkelen aan de kust bij Jeddah hier vind je gekleurd koraal en heel veel grote en kleine bijzondere, gekleurde vissen. Het koraal is ongerept en begint gelijk al vanaf de kust. Een waar duikersparadijs wat nog niet veel mensen weten.
U vliegt naar Jeddah met bijvoorbeeld Saudian Arabia Airlines, Lufthansa of KLM. U landt op de internationale luchthaven Jeddah Airport , die een aantal kilometer buiten het centrum ligt.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 24 jun - wed 24 jul

€ 509

BOEK DEZE VLUCHT
Jeddah

Algemene Beoordeling

4.8

Druk, qua gevoel tussen USA en India

Modern en sloppy tegelijkertijd. Men leeft voornamelijk in de nacht.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00