Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope last minutes Zakynthos

Last minute weg? Zoek een Zakynthos bestemming!
Wilt u naar Griekenland, maar niet naar de bekende Griekse eilanden? Dan laat u Kreta, Corfu en Kos aan u voorbij gaan en kiest u voor een reisje naar Zakynthos. Relatief onbekend, absoluut groot genoeg en daarbij een kraker van een vakantiebestemming in de Ionische Zee. Het is een eiland met grote historie: door de Romeinse periode staat het ook bekend als Zante of Zacinte. Dit groene eiland bevindt zich ten westen van het Griekse vasteland. Het klimaat is subtropisch-mediterraan, heerlijk dus voor wie op het nippertje nog even naar de zon wilt. Bij WTC boekt u de mooiste Europa last minutes. Zakynthos is een droombestemming!

Zakynthos in een notendop
Vrachionas – lekker op pad tijdens uw zon, zee en strandvakantie? Ook dat kan op Zakynthos. Ga bijvoorbeeld wandelen nabij de hoogste berg van het eiland, de Vrachionas. Deze is 760 meter hoog en kent vele mooie uitkijkpunten.

De kust ontdekken – de kustlijn van Zakynthos is ongeveer 123 kilometer lang. Onze tip: ga heerlijk het water op. Vertrek vanuit een van de vele havens en beleef een onvergetelijke dag op zee. Een ware must tijdens uw last minute Zakynthos.

Kalipado – dit wijngebied is geroemd om de kwalitatieve Griekse wijnen. Bent u geen wijnliefhebber? Ook dan is Kalipado een leuk dagje weg tijdens uw last minute. Het wijngebied van Zakynthos staat vol met druivenvelden die mooi afsteken tegen de achterliggende bergen.

Navagio – tijdens uw pleziertochtje op het water mag een bezoek aan dit bijzondere strand niet ontbreken. U kunt er alleen komen per boot.

Volimes – een dorpje dat leeft van de toeristenindustrie, waar u hoogwaardige zelfgemaakte kleden en tapijten kunt kopen. De liefhebber komt hier graag, want de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Ontdek de hoofdstad
In de hoofdstad Zakynthos wonen ongeveer 13.000 mensen. In de zomer vertoeft misschien wel het dubbele aantal in de stad, want een vakantie of last minute naar het geliefde Zakynthos wordt vaak geboekt door Europeanen. Bij WTC.nl boekt u reizen naar tal van Griekse steden en eilanden. Vergelijk de tarieven met die van andere landen. Griekenland komt vaak als beste uit de bus. Een last minute Zakynthos is ijzersterk geprijsd. Onthoud dat waar u ook naartoe gaat: het Griekse weer zit altijd mee. Griekenland heeft namelijk de meeste dagen zon per jaar en is daardoor een geschikte zomerse bestemming.
Bekijk alle goedkope last minute Zakynthos »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00