Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope last minutes Kreta

Boek een voordelige last minute Kreta om te genieten van schitterende stranden, antieke schatten en prachtige landschappen. Op jouw fijne last minute Kreta proef je van heerlijke Griekse gerechten, aanschouw je oude ruïnes en rust je uit op mooie witte zandstranden.

Super last minute all inclusive

Een last minute Kreta leent zich heel goed voor een verblijf in een resort aan de kust. Om die reden boek je bij WTC.nl een super last minute all inclusive, die jouw een goedkope vakantie op een prachtig eiland zal bezorgen. Geniet met jouw super last minute all inclusive van Kreta´s betoverende natuur: van de zonovergoten prachtige stranden in het noorden tot de ruige ravijnen van de door kliffen gemarkeerde zuidkust. In het midden van het eiland vind je op jouw last minute Kreta valleien met rustieke dorpjes. Glooiende heuvels vormen er het voorportaal van met sneeuw bedekte bergtoppen. Een super last minute all inclusive biedt jouw een uitgelezen kans om overdag mooie tours te maken door het idyllische landschap, terwijl je ´s avonds geniet van overheerlijke Griekse gerechten in het restaurant van jouw hotel.

De bakermat van de beschaving

Die indrukwekkende last minute Kreta betekent naast genieten van mooie vergezichten en stranden ook in vervoering raken van eeuwenoude historische plaatsen. Tijdens jouw last minute Kreta leer je dat het eiland de geboorteplaats van de 4000 jaar oude Minoïsche beschaving was, die wordt beschouwd als de eerste vergevorderde cultuur op Europese bodem. Op jouw fascinerende last minute Kreta zijn er vele overblijfselen van de Minoïsche cultuur te bezichtigen, zoals het legendarische paleis Knossos. Daarnaast zul je gedurende jouw last minute Kreta ook historische bouwwerken uit andere perioden aanschouwen. Doordat het eiland op het kruispunt van drie continenten ligt, tref je er militaire forten en Renaissance-villa's aan, maar ook moskeeën, Turkse badhuizen en Byzantijnse kapellen, kerken en kloosters. Een last minute Kreta geeft je de mogelijkheid om af te reizen naar het sleutelpunt van onze beschaving, te genieten van idyllische landschappen en rond te slenteren op prachtige zandstranden. Een vliegvakantie naar Griekenland die je niet snel zult vergeten.
Bekijk alle goedkope last minute Kreta »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00