Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope last minutes Playa De Las Americas

Tenerife is een prachtig eiland!
Boek nog even snel een vakantie naar Playa de Las Americas en ga op reis naar Tenerife. Dit is het eiland van de vulkaan El Teide, van prachtige arenden, tropische flora en fauna, van zwavelgrond die u betovert door de kleuren en van mooie wandelroutes. Kiest u voor een vakantie naar het leuke Costa Adeje of voor een last minute Playa de Las Americas, dan geniet u natuurlijk vooral van een zon, zee en strandvakantie. De zon schijnt hier 365 dagen per jaar volop, vandaar dat u zowel in de winter als in de zomer een heerlijke zonnige vakantie kunt hebben op Tenerife. En dat gegeven maakt veel goed: de ietwat grauwe zwarte lavastranden neemt u gewoon voor lief met zulk mooi weer dag in, dag uit. Via WTC.nl boekt u altijd uiterst voordelige last minute reizen. Op Tenerife zijn de toeristische badplaatsen Playa de Las Americas en Costa Adeje erg in trek. Wie verlangt naar een droog en zonnig klimaat op slechts vier uur vliegen, doet er goed aan eens geheel vrijblijvend ons vakantieaanbod te bekijken!

Praktische informatie
Taal
- de officiële taal van de eilandbewoners op Tenerife is de Spaanse taal.
Munteenheid - u hoeft hier geen geld om te wisselen, want u betaalt hier gewoon met de euro.
Beste reistijd - het gehele jaar door is Tenerife een last minute bestemming. Veel reizigers kiezen voor de leuke badplaats Playa de Las Americas.
Hoofdstad - de archipel kent twee officiële hoofdsteden: Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria. De hoofdstad van Tenerife is Santa Cruz de Tenerife.
Inwoners - de Spaanse Eilandengroep telt in totaal ongeveer 2,2 miljoen inwoners. Iets meer dan 900.000 daarvan hebben zich op Tenerife gevestigd.
Tijdsverschil - op de Canarische Eilanden is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

Tenerife heeft veel te bieden
Masca
- maak een mooie afdaling van zeshonderd meter door de Mascakloof om vervolgens vanaf een klein strand naar het badplaatsje Los Gigantes te varen, waar u van een welverdiende lunch kunt genieten.
Tropische tuin - wandel door de tropische tuin Loro Parque, waar u kunt genieten van papegaaien en de rijkdom aan flora en fauna van het eiland.
Garachico - wie houdt van historie brengt tijdens de last minute vakantie naar Playa de Las Americas zeker een bezoekje aan het zestig kilometer verderop gelegen Garachico. Hier bewaart en bewaakt men het authentieke verleden van het eiland. Menig toerist komt hier graag. Trek er wel een dag voor uit, want de rit ernaartoe duurt ongeveer anderhalf uur.

Bekijk alle goedkope last minute Playa De Las Americas »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00