Het reserveren van voordelige vliegtickets is 24 uur per dag, 7 dagen per week online mogelijk op de website van WTC.nl. Vul je wensen in, kijk en vergelijk direct het actuele aanbod van alle luchtvaartmaatschappijen. Selecteer je gewenste vlucht en boek veilig in een paar stappen jouw vliegticket.

Belangrijk: de persoon die de boeking maakt (hoofdboeker) moet minimaal 18 jaar oud te zijn. Als er reizigers zijn onder de 16 jaar, zonder begeleiding van een volwassene kan het zijn dat er vooraf begeleiding aangevraagd moet worden. Bij sommige maatschappijen (o.a. Ryanair) is het zelfs verboden voor passagiers die jonger zijn dan 16 jaar om alleen te reizen. Neem contact met ons op via chat, telefoon, mail of Whatsapp om het zeker te weten.

Zo boek je in een paar stappen jouw vliegticket

Plaats een zoekopdracht

Op de homepage vind je de zoekbox. Deze staat standaard ingesteld op vertrek vanuit Amsterdam. Kies de eindbestemming, vul de heen- en terugreis datum in, kies het aantal personen en klik op “Zoek”. Wil je vanaf een andere luchthaven dan Amsterdam vertrekken, of een enkele reis boeken dan kan je dit zelf aanpassen in de zoekbox.

Wachtscherm

Je ziet nu een wachtscherm. Je zoekopdracht wordt verwerkt en er wordt direct gecheckt op beschikbaarheid van de vluchten.

Resultatenpagina

Op de resultatenpagina vind je de vluchten die beschikbaar zijn voor jouw reisdata en route met het op dat moment geldende tarief. De tarieven zijn inclusief luchthavenbelastingen, exclusief boekingskosten (€ 39 per boeking) en eventueel bagagekosten. Bij iedere vlucht wordt aangegeven of het tarief inclusief of exclusief bagage is. Bovenaan de pagina vind je een onderverdeling tussen de Goedkoopste, de Beste en de Snelste verbinding. Aan de linkerkant van de pagina kun je filters toevoegen zoals voorkeur voor een airline of de maximale reisduur. Klik ook op de link “Vluchtdetails” om te zien via welke route jouw reis loopt (denk aan eventueel benodigde visa voor overstap-bestemmingen!). Wanneer je een vlucht hebt gekozen klik je op de groene knop “Selecteer”.

Gegevens

Je komt nu op het scherm waar je je gegevens kan invoeren. Je voert eerst de gegevens van de passagier(s) in en daarna die van de hoofdboeker. Let er op dat de namen exact overeenkomen met het paspoort! In de meeste gevallen is de hoofdboeker een van de passagiers. Maar het is ook mogelijk dat iemand anders dan de passagier(s) de hoofdboeker is. Hierna kun je nog een Verzekering of Annuleringsgarantie bijkopen. Vervolgens klik je op de groene knop “Verder naar betaalwijze”

Kies je servicepakket en controleer je gegevens. Wil je nog ruimbagage bijboeken dan kan je dat in deze stap doen. Heb je een vouchercode dan kan je die invoeren in het vakje “Vouchercode verzilveren”. Ook de voorwaarden van je ticket kan je in deze stap inzien. Wanneer je op de hoogte bent van onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en de Thuiswinkelvoorwaarden en hiermee akkoord gaat, vink je het vakje onderaan de pagina aan. Vervolgens klik je op de groene knop “Verder naar betalen”.

Betaalscherm

Voer de betaalgegevens in en klik op “Betalen”. Zodra de betaling is gedaan wordt jouw vluchtreservering verwerkt. Na definitieve bevestiging van de vluchten ontvang je je boekingsbevestiging, e-ticket en factuur.

Geen boekingsbevestiging ontvangen? Klik dan hier.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Moet ik mijn paspoortnummer invullen als ik een … Wordt op groepsreizen ook kinderkorting gegeven? Kan ik een vliegticket op maat boeken?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie