Online inchecken is verplicht en mogelijk vanaf 48 uur tot 2 uur voor vertrek, of vanaf 60 dagen voor vertrek als je online een stoel koopt. Heb je een retourvlucht geboekt met Ryanair of Laudamotion dan is online inchecken ook verplicht voor de terugvlucht. We sturen 24 uur voor vertrek van je vlucht een online incheck e-mail. Voor Laudamotion check je ook in op de website van Ryanair en volg je dezelfde procedure.

Stappenplan inchecken Ryanair

  1. Ga naar de website van Ryanair en klik bovenaan op “Mijn Boekingen”.
  2. Vul aan de rechterkant bij “Geen account? Check hier in”, je reserveringsnummer in en e-mailadres (Let op: heb je vóór 7 mei 2019 geboekt vul dan het e-mailadres in dat op je boekingsbevestiging staat. Je vult in dat geval dus NIET je persoonlijke e-mailadres) in. Heb je na 7 mei 2019 geboekt dan vul je wel je eigen e-mailadres in.
  3. Klik op “Ga”
  4. Klik op de gele button “Inchecken”
  5. Volg de stappen en print je boardingpass. Neem je boardingpass en paspoort mee naar de luchthaven. Vergeet je boardingpass niet mee te nemen, anders berekent Ryanair/Laudamotion hiervoor extra kosten.

Welke gegevens vul ik in?

Heb jij geboekt voor 7 mei 2019?

Dan ziet jouw boekingsbevestiging eruit zoals hieronder afgebeeld. Vul de reserveringscode rechtsboven en het door Vliegtickets gegenereerde e-mailadres in wanneer je online incheckt bij Ryanair.

Heb jij geboekt na 7 mei 2019?

Dan ziet jouw boekingsbevestiging eruit zoals hieronder afgebeeld. Vul de reserveringscode linksboven en jouw eigen e-mailadres in wanneer je online incheckt bij Ryanair.

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Hoe laat moet ik op de luchthaven zijn om in te … Hoe check ik in bij Wizz Air? Hoe werkt het inchecken op de luchthaven?

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie