WTC.nl Klantenservice

Terug

Wijzigen van je vliegtickets

De wijzigingsvoorwaarden en kosten staan vermeld op je boekingsbevestiging en in jouw Mijn Profiel. Vind je ze hier niet terug, neem dan contact op met ons callcenter. Afhankelijk van de boekingsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij is het eventueel mogelijk om te wijzigen. Het wijzigen van uw vlucht kan alleen telefonisch.

Wijzigingsvoorwaarden
Online kan je de wijzigingsvoorwaarden lezen. Indien je twijfelt, neem dan telefonisch contact op. Zo weet je zeker of het door jou gekozen tarief nog gewijzigd mag worden en wat de eventuele wijzigingskosten zijn. De wijzigingsvoorwaarden van Charter/Vakantievluchten zijn afgeleid van de Nederlandse ANVR Boekingsvoorwaarden. 

Naamswijzigingen
Naamswijzigingen bij lijndiensttickets zijn nooit toegestaan. Een vliegticket is een persoonlijk document en niet overdraagbaar.
Uitzondering: Bij een aantal lowcostmaatschappijen is het wel mogelijk om een naamswijziging tegen kosten plus een eventueel tariefsverschil door te voeren.

Wijzigingskosten
Naast de wijzigingskosten van de luchtvaartmaatschappij, rekenen wij administratiekosten per persoon, per wijziging voor het verwerken van de wijziging. Deze kosten vind je terug in onze Algemene Voorwaarden.

Lowcost maatschappijen: Aer Lingus, Air Arabia, AirAsia, Air Baltic, airberlin, ArkeFly, Corendon, Easyjet, Eurolot, Fireflyz, Flybe, Flyscoot, Germanwings, Iberia Express, JetAirFly, Jetstar, Norwegian Airlines, Onur Air, Pegasus, Ryanair, Smartwings, Thomas Cook Airlines, Thomson, Tiger Airways, Transavia, Tui Fly, Vueling, Wizz Air Hungary Airlines.

Touroperators: Corendon, de Jong Intra Vakanties, Neckermann, Seat Only en TUI met o.a. ArkeFly.

Geen antwoord op uw vraag?

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder uw vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heeft u nog vragen?

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Bekijk onze openingstijden

WTC.nl FacebookWTC.nl TwitterWTC.nl e-mail
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00