WTC.nl Klantenservice

Terug

Parkeren bij de luchthaven

Op de reserveringsbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen na boeking staan alle details vermeld. In deze e-mail staan ook alle details met betrekking tot je retour. Bij de meeste locaties wordt het op de dag van vertrek nogmaals aan je uitgelegd.

Kort/lang parkeren
Bij Kort/lang parkeren rijd je zelf met je auto naar de gereserveerde parkeerplaats. In sommige gevallen moet je je sleutel afgeven, dit staat al aangegeven wanneer je je parkeerplaats reserveert. Vervolgens word je met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Je bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Hou er wel rekening mee dat je nog even met de shuttleservice onderweg bent naar de vertrekhal, dus vertrek op tijd van huis.Bij terugkomst bel je de parkeeraanbieder nadat je je koffers in ontvangst hebt genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal je helpen met je koffers waarna je direct je weg kunt vervolgen. Bij een aantal partijen parkeer je op een parkeerterrein op loopafstand van de luchthaven.

Valet Parking
Met Valet parking of Valet service rijd je direct naar de luchthaven, je neemt ongeveer een half uur voordat je arriveert contact op met de parkeeraanbieder om door te geven met welke auto je komt en er zal een locatie worden afgesproken op loopafstand van de terminal. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. Je overhandigt je auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor je op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst bel je de parkeeraanbieder nadat je je koffers in ontvangst hebt genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met je auto op de afgesproken plek. Je kunt direct instappen en je weg naar huis vervolgen. Easy!

Parkeren + overnachten 
Uitgerust aan je reis beginnen na een heerlijke overnachting in een hotel dichtbij de luchthaven. Je auto kun je tijdens je afwezigheid gratis parkeren bij het hotel. Je wordt naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer opgehaald met een shuttle service die inclusief is.


Heb je nog geen reservering gemaakt? Reserveer hier de parkeerplaats die bij jouw wensen past  

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Wanneer er geen bevestigingsmail in je inbox zit, is het handig om eerst in de spambox te kijken. Mocht daar ook geen bevestigingsmail inzetten, neem gerust contact op met MOBIAN.

Geen antwoord op uw vraag?

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder uw vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heeft u nog vragen?

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Bekijk onze openingstijden

WTC.nl FacebookWTC.nl TwitterWTC.nl e-mail
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00