WTC.nl Klantenservice

Terug

Verschillen tussenstop stop-over en overstap

Een tussenstop die het vliegtuig maakt om nieuwe passagiers aan boord te laten of mensen uit te laten stappen. Je vertrekt weer met het zelfde vliegtuig naar de eindbestemming. Je hoeft je bagage tussendoor niet op te halen, deze blijft in het vliegtuig zitten.

Een stop-over is een st op waar je langer dan 24 uur verblijft om daarna een vlucht te maken naar een andere bestemming. Wil je bewust een stop-over boeken? Klik dan op de homepage op meerdere bestemmingen. Hier kun je aangeven waar je graag naar toe zou willen en wanneer. Dan kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een overstap is een stop waarbij je overstapt op een ander vliegtuig om vervolgens naar de eindbestemming te vliegen. In sommige gevallen zal je dan je bagage op moeten halen en opnieuw moeten inchecken. Vraag dit voor de zekerheid even na aan de incheckbalie. Op onze website is altijd rekening gehouden met de overstaptijd wanneer je een ticket boekt met een overstap. Mocht je eerste vlucht vertraging hebben dan zorgt de luchtvaartmaatschappij voor extra begeleiding tijdens de overstap. Ook wanneer je de tweede vlucht mist door vertraging van je eerste vlucht, zal de luchtvaartmaatschappij zorgen voor een oplossing.

Niet doen! Soms willen mensen op de overstapbestemming pas op het vliegtuig stappen. Stel, je hebt een ticket van Düsseldorf, met een overstap in Amsterdam. Dan moet je écht vanaf Düsseldorf instappen. Wanneer je namelijk tijdens de eerste vlucht niet aanwezig bent, zullen de overige vluchten van dat ticket geannuleerd worden.

Geen antwoord op uw vraag?

Geen antwoord op je vraag?

Stel hieronder uw vraag en wij sturen binnen 48 uur een reactie. Vertrekt u binnen 1 week dan adviseren wij u telefonisch contact op te nemen i.p.v. te mailen.

 
 

Verplicht veld

Heeft u nog vragen?

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Bekijk onze openingstijden

WTC.nl FacebookWTC.nl TwitterWTC.nl e-mail
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00