Het orkaanseizoen is weer begonnen. Regelmatig komen er orkanen voor die het Caribisch gebied en de VS kunnen treffen. Dit kan effect hebben op het vliegverkeer naar het oosten en zuidoosten en zuiden van de VS en delen van het Caribisch gebied. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij zware orkanen waarbij grote impact op vliegverkeer wordt verwacht, zullen we deze pagina updaten met de laatste informatie.

Gaat jouw vliegreis naar of van een van deze bestemmingen? Check dan de website van de luchtvaartmaatschappij of er wijzigingen in jouw vluchtschema zijn. Log in met je boekingscode en je naam om te zien of er wijzigingen zijn. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij met wie je vliegt worden er vluchten omgeboekt/ geannuleerd. Informeer jezelf tijdig en maak indien nodig gebruik van eventuele omboekregelingen van de airline.

Als je ticket via ons gewijzigd moet worden neem je contact op met ons klant contact center. Wij zorgen er dan voor dat je de gewijzigde tickets van ons ontvangt. Ben je al in de buurt van de luchthaven van vertrek, ga dan eerst langs de balie van de luchtvaartmaatschappij met wie je vliegt. In de meeste gevallen passen zij je ticket dan aan.

Dit zijn maatschappijen die vluchten uitvoeren van Europa naar bestemmingen in de VS en het Caribisch gebied:

Heeft dit je geholpen?

Gerelateerde vragen

Mazelen: LCR-advies Staking KLM 18 september

Actuele reisinformatie

Meer over Actuele reisinformatie