Groepsreis boeken

+31 20 369 90 40
(optie 3 in het keuzemenu)
Ma t/m vrij: 09:00 - 17:30

Offerte op maat

Groepsreizen Top-5

Bespaar moeite, geld en tijd. Onze specialisten plannen uw groepsreis van A tot Z

Groepsreis pakket New York

In New York, The Big Apple, de stad waar alles mogelijk is, voelt u zich ‘on top of the world’! New York samen met een groep ontdekken, zal een ervaring zijn die gezamenlijk de rest van het leven in het geheugen gegraveerd staat. Een bezoek aan deze bruisende stad, door Frank Sinatra ook wel ‘the city that never sleeps’ genoemd, zal een onvergetelijke tijd zijn! New York kent ontzettend veel verschillende culturen, het verschil tussen arm en rijk is immens. U zult uw ogen uitkijken bij het zien van de vele wolkenkrabbers, Ground Zero, het Vrijheidsbeeld, Central Park en het enerverende nachtleven. Voor de liefhebbers van kunst & cultuur heeft New York ontzettend veel te bieden, maar ook eindeloos shoppen behoord tot de mogelijkheden.

Kortom, The Big Apple’s got it all! Dit mag u zeker niet missen tijdens uw citytrip New York!

Bezienswaardigheden

  • Een bezoek aan het Guggenhem museum is voor de kunstliefhebber zeker de moeite waard. Het gebouw zelf werd ontworpen door Frank Lloyd Wright en dit is al een bijzonder gebouw om van buiten eens te bekijken.
  • Bezoek de Brooklyn Bridge, ’s werelds bekendste hangbrug. De bouwers van deze brug hadden als doel de mooiste brug ooit te bouwen. Denkt u er ook zo over? De brug is in ieder geval zeker een bezoekje waard!
  • De Empire State Building is natuurlijk zo’n beetje het bekendste gebouw van New York. Het uitzicht vanaf de top van het gebouw is weergaloos. Dit mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw citytrip
  • Waag ook een bezoek aan Ground Zero. Te bedenken dat hier ooit ontzettend grote wolkenkrabbers stonden en deze ramp New York en haar bewoners voor altijd getekend heeft.

Actief

  • Bekijk New York ook eens van een andere kant. Er worden verschillende boottochten aangeboden die het mogelijk maken de skyline van de stad vanaf het water te bewonderen.
  • Central Park is de plek om even uit de drukte van de stad te ontsnappen en tijdens een gezellige picknick bij te praten over alles wat de groep meegemaakt heeft.
  • Een dagtocht op de fiets door de Big Apple is erg fijn. Het openbaar vervoer in New York is altijd erg druk, dus New York op de fiets verkennen biedt de mogelijkheid tussen de drukte door te fietsen en dus veel meer te zien!
  • Heeft u Times Square gezien? In de zijstraten zijn de beroemde Broadway theaters gevestigd, die garant staan voor een geslaagd avondje uit.

Shop 'til you drop!

  • Bezoek eens de wijken Soho, Noho en Nolita. Deze wijken hebben ontzettend veel sfeer en hier bevinden zich hele chique winkels. Kijk de ogen uit op 5th Avenue, hier zijn de duurste modezaken gevestigd.
  • Op Broadway is een waar ‘M&M walhalla’ gebouwd! Deze winkel heeft drie verdiepingen geheel gewijd aan alles wat met deze kleine chocolatjes te maken heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken en het wordt in M&M vorm verkocht! De wanden zijn gevuld met M&M’s, die je aan de onderkant eruit kunt halen. Even kind voelen kan dus helemaal!

New York heeft zoveel bezienswaardigheden dat één bezoek van een aantal dagen aan deze stad nooit genoeg is. Niet getreurd! U zult verliefd worden op deze wereldstad en een volgend bezoek zal er zeker komen.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00