Vliegtickets Leeds

Europa » Verenigd Koninkrijk » Leeds/Bradford

Verenigd Koninkrijk

Leeds/Bradford

Vliegtickets Leeds

Met een vliegticket Leeds leidt de weg naar het Verenigd Koninkrijk. U landt op Leeds Bradford International Airport en op de kaart van het Verenigd Koninkrijk ziet u dat deze luchthaven inderdaad tussen de plaatsen Leeds en Bradford in ligt. Leeds is gelegen in het noorden van Engeland en bij uitstek een industriestad. In Leeds wonen ongeveer 450.000 inwoners. Eens de drijvende kracht achter de industriële revolutie en bekend als de textielhoofdstad van de wereld, is Leeds nu uitgegroeid tot een leuke levendige stad, omgeven door groene heuvels. Een plek waar u met een vliegticket Leeds een fijne tijd heeft.

Voordelig naar Leeds

Vluchten boeken naar Leeds kan bij World Ticket Center gemakkelijk via de website. Wij selecteren voor u de beste aanbiedingen, de goedkoopste vluchten naar Leeds. Online ziet u ons overzicht van beschikbare vliegtickets Leeds en de bijbehorende prijzen. Kies een ticket naar keuze en boek deze via ons online reserveringssysteem. Zo regelt u eenvoudig uw vliegreis naar het Yorkshire! En ook een hotel Leeds of een huurauto Leeds behoort tot uw online World Ticket Center mogelijkheden.

De steden Leeds, maar ook Bradford behoren tot het district Yorkshire. Een gebied met een opwindend contrast van overweldigende vergezichten en levendige steden, dat bezoekers aan de regio naast een prachtige omgeving ook historische steden, winkels, café's, bars en nachtclubs biedt. Bezoek Leeds voor het ultieme shopping gebeuren met winkels zoals als het beroemde Harvey Nichols warenhuis of de ondergronds gelegen winkels van Granary Wharf, waar veel straatartiesten optreden. Het Harewood House, de residentie van de graaf van Harewood, een neef van de koningin, is eveneens een geweldige plek om te bezoeken en is ideaal als men ook met kinderen op stap is.

Mooie musea

Er zijn een aantal interessante musea in Leeds te vinden. Het museumgebouw van The Royal Armouries ligt aan de rivieroever van Leeds. Het museum heeft meer dan achtduizend voorwerpen. Van harnassen tot uniformen en diverse wapens uit de oudheid. Regelmatig zijn er ook evenementen zoals een nagebootst steekspel tussen ridders. Het Thackray Museum behoort tot de grootste medische musea van Europa. Op een interactieve manier komt u er alles te weten over de medische vooruitgang door de eeuwen heen. Het Leeds Industrial Museum laat u alles zien van het industriële verleden van de stad. Het behoort tot de grootste textielmusea ter wereld.

Met een vliegticket Leeds bent u dichtbij zoveel andere leuke Engelse steden. Heeft u de tijd en de zin, bezoek dan ook zeker London, Manchester, Liverpool, Bradford en Southampton. Wij wensen u een fijne tijd in het Verenigd Koninkrijk.

Vliegticket Leeds

Wat men niet altijd weet is dat u met een vliegticket Leeds of een vliegticket Bradford eigenlijk dezelfde papieren in handen hebt. U vliegt namelijk naar de Leeds Bradford International Airport. Deze luchthaven is inderdaad ergens in het midden van de steden Leeds en Bradford gesitueerd, vandaar dat men op beide plaatsen vliegtickets online kan zoeken en vinden. Voor het gemak noemen wij het nu even vliegtickets Leeds, immers u bent van plan iets te gaan doen of ondernemen ergens in de omgeving van Leeds voor een langere dan wel kortere periode. Het is World Ticket Center om het even, want wij weten dat de vliegtickets naar Leeds, de vliegtickets die u zoekt, beschikbaar zijn. Gedurende het gehele jaar vindt u bij ons betaalbare en goedkope vluchten naar Leeds en Bradford.

Gespecialiseerde reisadviseurs

Vanaf 1980 is World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – wij werken servicegericht en accuraat, met veel plezier bieden wij u geschikte vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Wij bieden een ruime selectie vliegtickets naar luchthavens in elk continent. Onze reisdeskundigen helpen u met veel enthousiasme en hebben stuk voor stuk een expertise in een bepaald werelddeel of land, zodat u altijd betrouwbaar advies krijgt.

Wij beseffen dat uw reis draait om uw wensen en daar willen wij graag aan voldoen. De reismogelijkheden zijn ruim opgezet en divers. Of het nu een zakelijke reis betreft, u op zoek bent naar de meest exclusieve rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een voordelig geprijsde last minute winterzonvakantie, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen denken graag met u mee en zorgen voor een onvergetelijke reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 18 jul - mon 22 jul

€ 146

BOEK DEZE VLUCHT
Leeds/Bradford

Algemene Beoordeling

8.3

prachtige omgeving, vernieuwde stad

Leeds heeft geleden onder de duitse bombardementen maar de victoriaanse arcades zijn gespaard, verbleven in Skipton, leuk markt plaatsje.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00