Vliegtickets Humberside

Europa » Verenigd Koninkrijk » Humberside

Verenigd Koninkrijk

Humberside

Bezienswaardigheden in Humberside


Het gevarieerde landschap van de streek is enorm verscheiden. Hier kun je prachtige wandelingen maken, oude Romeinse nederzettingen bewonderen of kastelen uit de Middeleeuwen bezoeken.

In Yorkshire keer je terug in de tijd. Bezoek de imposante vesting van Richmond Castle of de spookachtige ruïnes van Whitby Abbey op de hoge kliftoppen aan de zee. Yorkshire is dan ook bezaaid met bezienswaardigheden, waaronder een aantal Unesco werelderfgoederen.

York is één van de mooiste en sfeervolste stadjes van Groot-Brittannië. Het centrum omgeven door een oude middeleeuwse stadsmuur staat vol historische panden, interessante musea, gezellige pubs en restaurants. Over de stadsmuren kun je wandelen, tussen de poorten Monk Bar en Bootham Bar. De blikvanger van de stad is de Minster. Deze gotische kathedraal is ook van binnen het bezichtigen waard. De mooiste middeleeuwse huizen, die opeengepakt staan, vind je langs the Shambles.

 

Vliegtickets Humberside


Wilt u op reis naar de regio Yorkshire? Boek dan uw vliegtickets naar Humberside bij World Ticket Center en geniet van deze prachtige streek. Humberside is een kleine luchthaven, gelegen in de streek Yorkshire. De luchthaven ligt tussen de steden York, Hull en Sheffield. De omgeving van Yorkshire is werkelijk prachtig. Veel uitgestrekte oerbossen, heuvels en pittoreske dorpjes. Hier speelt de legende van Robin Hood zich af.

World Ticket Center helpt u graag bij het boeken van uw tickets naar Humberside. Op onze website vindt u na uw zoekopdracht een overzicht van de beschikbare vluchten. Boek vroeg om goedkope vliegtickets naar Yorkshire te bemachtigen.


World Ticket Center


World Ticket Center heeft ruim 25 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn. Wij helpen u bij het boeken van voordelige tickets naar Humberside in de regio Yorkshire. Boek online of bezoek ons reisbureau in het centrum van Amsterdam.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00