Vliegtickets Glasgow

Europa » Verenigd Koninkrijk » Glasgow

Verenigd Koninkrijk

Glasgow

Vliegtickets Glasgow

Schotland, een van de onafhankelijke staten van het Verenigd Koninkrijk, is een prachtig stukje aarde. Ooit, lang, lang geleden was Schotland volledig bedekt door een ijskap. En dit heeft gezorgd voor het rauwe landschap van nu. Een vliegticket Glasgow brengt u naar de Schotse hooglanden, valleien en eilanden. De omgeving kan ruig en woest zijn. Iets wat u kunt ervaren met een huurauto Glasgow. Deze stad ligt in het westen van Schotland en is een mooi startpunt voor een rondreis door het meest noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk. En besluit u een tijdje in Glasgow te blijven, ook hier is genoeg te doen en de hotels Glasgow zijn zeer goed. Boek vandaag nog uw vliegticket Glasgow.

Moderne stad

Glasgow is een vrij jonge stad, zeker als u bedenkt dat vele Schotse steden terug gaan naar bijvoorbeeld de 14e eeuw. Glasgow is een stad die de afgelopen tweehonderd jaar is uitgegroeid tot de belangrijkste havenstad van Schotland. Na London vindt men dit zelfs de beste winkelstad van het Verenigd Koninkrijk en in 1990 werd Glasgow uitgeroepen tot Culturele hoofdstad van het jaar – overigens als eerste niet-hoofdstad. Glasgow heeft de afgelopen decennia – zeker in vergelijking met Aberdeen, Edinburgh en Prestwick – zeer veel geïnvesteerd in cultuur en architectuur. En dat is niet onverdienstelijk gebleken, want de Nederlandse reiziger komt er graag. Vliegtickets Glasgow worden met grote regelmaat geboekt.

Veel groen

Zowel in Glasgow zelf als in de omgeving is bijzonder veel groen te vinden. Een zeventigtal parken en tuinen, sommige sierlijk en te vinden in het centrum van Glasgow, liggen op u te wachten. Ook buiten de stad kunt u de flora en fauna bewonderen. Reis bijvoorbeeld af naar Loch Lomond, een fascinerend meer dat niet ver van Schotland vandaan ligt. Hier geniet u van de rust, de natuur en maakt u prachtige wandeltochten.

Een van de prachtigste middeleeuwse gebouwen van Schotland is de Glasgow Cathedral. De kathedraal is de enige op het Schotse vasteland die ongeschonden de Reformatie van 1560 heeft overleefd. Een bezoek aan de vuurtoren van Glasgow is ook de moeite waard. Vanaf The Lighthouse heeft u een prachtig uitzicht over de stad. U leest het goed, een vliegticket Glasgow is een aanrader. Daarbij zijn de World Ticket Center vliegtickets Glasgow het hele jaar door bijzonder scherp geprijsd.

Vliegtickets Glasgow

De Schotse hooglanden, we hebben er allemaal over gehoord of gelezen, maar zijn er zeker nog niet allemaal geweest. Dat is met een vliegticket Glasgow vanaf nu verleden tijd. Misschien zit u volgende week wel in een leuk hotel nabij die Schotse hooglanden. Vliegtickets Glasgow zijn scherp geprijsd en in trek. Glasgow staat bekend als geweldige winkelstad, waar u winkelen combineert met een bezoek aan de Victoriaanse Kathedraal van Glasgow. Of eens rondkijkt in de gave vuurtoren van de stad. Hier vermaakt u zich wel, in dit fascinerende westelijke deel van Schotland.

Ervaren reisdeskundigen

World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst vakbekwaam, per continent bieden wij u een expert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en dat beseffen wij maar al te goed. Of u nu op zoek bent naar de meest exclusieve rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een voordelig geprijsde last minute omdat u dringend behoefte heeft aan lekker bijkomen in een zomerse setting, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken of een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze. Bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
BOEK DEZE VLUCHT
Glasgow

Algemene Beoordeling

10

de reis ging naar Gleneagles en de Trossachs

Het betrof een vijftal dagen in Gleneagles en omgeving en Tigh Mor Trossachs omgeving. Met een huurauto veel gezien. Prachtig land, mooie kastelen. Veel gewandeld en 1000km gereden. Geluk gehad met het weer. Een dag veel regen, verder alleen maar af en toe.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00