Vliegtickets Kayseri

Europa » Turkije » Kayseri

Turkije

Kayseri

Vliegtickets Kayseri

Laat u verrassen door een op het eerste gezicht onbekende Turkije bestemming. Kayseri! Dit wordt een indrukwekkende Turkije reis naar een centraal gelegen stad. Kayseri werd in de oudheid Caesarea genoemd, vormt vandaag de dag de toegangspoort tot het indrukwekkende landschap van Cappadocie. Kayseri ligt aan de voet van de uitgedoofde vulkaan Erziyes, die verantwoordelijk is voor het bizarre landschap in de omgeving. De stad was vroeger een belangrijke post voor handel naar Perzië. Bij World Ticket Center boekt u zeer voordelige Kayseri vliegtickets, zodat uw culturele Turkije ontdekkingsreis kan beginnen. Vliegtickets Kayseri zijn bij ons geheel af te stemmen op al uw vakantie- en rondreiswensen.


Het nieuwe Kayseri en de traditionele Turkse keuken

Tegenwoordig is Kayseri nog steeds een belangrijk handelscentrum. Dit geldt voor de wijde omgeving van de stad, vandaar ook dat Kayseri uitstekende verbindingen met de rest van Turkije heeft. In de stad zelf zijn een aantal leuke bezienswaardigheden. Een eeuwenoude citadel met maar liefst 19 torens kenmerkt de binnenstad. Indertijd was de citadel een van de bolwerken van het Seldsjoekische Rijk – een voorloper van het Osmaanse Rijk. Boek uw Kayseri hotel in de omgeving van de binnenstad en u wandelt vanuit uw hotel naar een van die heerlijke Kayseri restaurantjes, waar de authentieke Turkse keuken veelal bewaard is gebleven!


Ontdek in alle vrijheid Kayseri en omgeving

De diversiteit van Turkije is werkelijk ongekend. Vandaar dat u een Kayseri huurauto beslist dient te overwegen. World Ticket Center heeft talloze huurauto’s in het online huurauto-overzicht staan, maak een keuze en uw rondreis Turkije kan beginnen! Bezoek in Kayseri ook het beroemde mausoleum Döner Türbesi, vol verfijnde arabesken en gebeeldhouwde dierenafbeeldingen. Het centrum van de tapijthandel ligt overigens ten westen van de citadel. Hier treft u vele vloerkleden specialisten, maar ook een ruim aanbod traditionele Turkse handelswaar.


Boek Kayseri vliegtickets en hotels tegen de laagste tarieven

Verwen uzelf met een vliegticket Kayseri en ontdek zelf waarom Turkije het vakantieland bij uitstek is. Vliegtickets Kayseri boekt u gemakkelijk online bij World Ticket Center of neem contact op met een van onze reisadviseurs.

Beste reistijd: mei tot half juni, september en oktober


Vliegtickets Kayseri bij World Ticket Center


Neem een kijkje in de indrukwekkende Turkse wereld. World Ticket Center is de expert op het gebied van scherp geprijsde Kayseri vliegtickets en verleent volledige service om een op maat gemaakte reis speciaal voor u samen te stellen. Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Kayseri vliegtickets. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Kayseri vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze reisadviseurs. Uw vakantie in Kayseri en de rest van Turkije wordt er een uit duizenden.Betrokken reisdeskundigen


Sinds 1980 is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland en niet voor niets staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons boekt u vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten staan u natuurlijk zorgvuldig te woord. Wij zijn er trots op dat al onze reisadviseurs een expertise hebben in een bepaald werelddeel. Naar welk continent u ook afreist, wij kunnen u er alles over vertellen.

Tijdens uw vliegreis draait alles om uw wensen en dat weten wij als geen ander. Of u nu op zoek bent naar de meest bijzondere rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een round the globe ticket voor die welverdiende lange reis, een jaarticket omdat u gaat rondtrekken, een verre backpack bestemming met een of meerdere stops, bij World Ticket Center is alles te bespreken. Ook een supergoed geprijsde last minute is bij ons zo geboekt.

Onze reisspecialisten boeken het beste vliegticket voor u, zodat u direct kunt uitkijken naar uw onbezorgde reis. World Ticket Center maakt het u graag gemakkelijk en beantwoordt al uw vragen over bijvoorbeeld vliegtickettarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 27 jun - thu 04 jul

€ 245

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00