Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Tenerife

Auto huren in Tenerife

Kia Picanto

Klasse: Mini
Deuren: 2
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 17,88
Lees meer »

Ford Fiesta

Klasse: Economy
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 18,54
Lees meer »

Ford Focus

Klasse: Compact
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 20,28
Lees meer »

Citroen Berlingo

Klasse: Special
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 22,48
Lees meer »

Hyundai Tucson

Klasse: Intermediate
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 45,69
Lees meer »

Volkswagen Passat

Klasse: Standard
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 68,99
Lees meer »

BMW 3 Series

Klasse: Premium
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 80,98
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Santa Cruz

Tijdens het verkennen van de Canarische Eilanden, startend in Santa Cruz op Tenerife, biedt het uitkomst een huurauto te reserveren. Per huurauto Santa Cruz ontdekt u de mooie omgeving op uw eigen tempo met een gevoel van ultieme vrijheid. U geniet van alle mooie bezienswaardigheden en stippelt zelf de route uit van uw reis langs de zonnige eilanden. U kiest een huurauto van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot een ruime stationwagon en altijd tegen de lage prijzen die u van World Ticket Center bent gewend. Boek uw huurauto Santa Cruz online of vraag advies aan onze reisspecialisten. U rijdt snel van a naar b en stopt op elk gewenst moment. Niets is fijner dan in het bezit te zijn van eigen vervoer tijdens uw vakantie. Wij hebben een uitgebreid aanbod, zodat u altijd een huurauto Santa Cruz naar wens vindt.

De perfecte huurauto boekt u bij World Ticket Center

De perfecte huurauto bestaat! Alleen al vanwege het feit dat u het type en de grootte kiest en World Ticket Center u een bijzonder voordelige aanbieding doet. Er zijn tal van mogelijkheden voor reizigers die graag op hun gemak een stad of land verkennen in een huurauto. De vrijheid is een van de voordelen, maar tegenwoordig zijn ook de tarieven zeer betaalbaar. U kiest voor een super-de-luxe wagen of een eenvoudigere soort, maar een ding is zeker, in een huurauto geboekt bij World Ticket Center bent u verzekerd van alle gemakken.

Het aantal gereden kilometers, daar hoeft u niet meer bij stil te staan, want deze kilometers zijn onbeperkt. Aan alle bijbehorende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn verwerkt in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisdeskundigen van World Ticket Center uiteraard voor.

Huurauto’s zijn niet meer weg te denken als het gaat om de vakantiemogelijkheden van reizigers, vooral omdat het een stukje extra vrijheid met zich meebrengt tijdens een welverdiende reis. Of het nu een zakelijke reis betreft en u met een representatieve auto van A naar B wilt, of die 4 wheel drive waar u de outback van bijvoorbeeld Australië of het al even schitterende Zuid-Afrika mee wilt verkennen. Er is altijd een auto naar wens voor u te boeken. World Ticket Center denkt graag met u mee en beantwoordt al uw vragen op het gebied van huurauto’s.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00